Szerintetek mennyi esélye van hogy kitörjön valami apokalipszis (például zombi apokalipszis)?
Figyelt kérdés
Ti mit tennétek? Véget vetnétek az életeteknek, vagy próbálnátok túlélni?2024. júl. 6. 16:55
1/4 anonim válasza:
Olyan típusú apokalipszis kitörhet, aminek van létező eleme (pl. nukleáris, természeti). Zombik nem léteznek.
2/4 anonim válasza:
Modern "zombik" már vannak :)
Mikor a fiatalság a világát nem tudja, annyira bele vannak feledkezve a telefonjaikba...
3/4 anonim válasza:
Nincs rá esély mert zombik nem léteznek.
4/4 anonim válasza:
Esetleg egy kannibál invázióra van esély.
Ha az oroszok vagy valakik kitalálnak egy olyan vírust vagy valami vegyi anyagot ,ami bevadítja illetve életre hívja az ösztönöket és az ember evés hajlamát.
Ez a legesélyesebb verzió az emberevő fertőzöttek forgató könyvére.
Én szerintem.
Én nem hiszem ,hogy kioltanám az életemet.
De alaposan meghúznám magamat.
Illetve alaposan elgondolkodnék azon ,hogy mikor menjek boltba lootolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!