Hol lennénk biztonságban egy esetleges zombiapokalipszis esetén?
Figyelt kérdés
Milyen épületekben?máj. 28. 00:22
1/14 anonim válasza:
Mivel az egész zombiakopalikszis-cucc csakis elméletben létezik, fikció, ezért te magad kell kitaláld azt is, milyen fiktiv képességekkel rendelkeznek a te kitalált zombijaid, illetve hogy milyen kitalált tulajdonságok hasznosak ellenük.
2/14 A kérdező kommentje:
Amikkel a filmekben
Lassúak, lomhák
máj. 28. 10:10
3/14 anonim válasza:
Melyik filmekben? Én már láttam gyors és okos zombikat is.
4/14 A kérdező kommentje:
Például a Walking Dead-ben lévő zombik
máj. 28. 13:12
5/14 anonim válasza:
Egy plázába menj, mint a Holtak hajnalában...
6/14 A kérdező kommentje:
Padlás jó rejtekhely lenne?
máj. 28. 13:37
7/14 anonim válasza:
Nem, mert az én zombijaim meg tudják enni a házat.
8/14 A kérdező kommentje:
De most komolyan kíváncsi vagyok
máj. 28. 17:52
10/14 anonim válasza:
Csak egy hely létezik: ...köztük a legbiztonságosabb.Ja,hogy akkor te is zombi lennél?Nagy kalandom északon,ne vesszünk el a részletekbe,azt kérdezted de komolyan,hól lennél nagyobb biztonságban.Én válaszoltam a magam modján,azaz,józan megfontolású ingadozó közép paraszt elmével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!