Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek ha zombiapokal...

Ti mit tennétek ha zombiapokalipszis törnr ki?

Figyelt kérdés
Tudom így elsőre furcsán hangzik a kérdés és nem nem vagyok zakkant csak kicsit élénk a fantáziám. Elgondolkoztam azon hogy ha ilyen lenne akkor mit tennék. Én arra jutottam hogy én felszerelkezve várnám őket valami háztetőn vagy valami biztonságosabb magas helyen aztán onnan irtanám őket. Kiváncsi vagyok a véleményetekre. Kort és nemet is légyszi. Köszi

2017. júl. 25. 16:45
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha elfogyna az élelmed akkor mit csinálnál? Háztetöröl lejutni miközben csomó zombi ott császkál :(
2017. júl. 25. 16:49
 2/7 anonim ***** válasza:
62%
Már volt ez a kérdés. Akkor is írtam, akkor is le lettem pontozva, mert ÉN azt tenném, hogy mentőt hívatnék magamhoz, mert megőrültem.
2017. júl. 25. 16:50
 3/7 A kérdező kommentje:

#1 Hát nyílván nem egyedül lennék. Van egy barátnőm aki segítene. Ő biztos velem lenne. Csak lenne valami bolt ahol meg van normalis kaja stb.Vinnék lakazot stb. A bolt biztonságos hely lenne ezáltal és ha 2-en vagyunk egymásnak háttal és irtjuk őket. Meg ők azért szv. Ki is tudod cselezni őket.

#2 Érdekes megoldás de ok. Egyébként ha nem megzakkantál hanem tényleg.

2017. júl. 25. 16:57
 4/7 A kérdező kommentje:
Mert ők azért lassuak*
2017. júl. 25. 16:58
 5/7 anonim ***** válasza:
Walking dead című sorozatból lopnek ötleteket :D
2017. júl. 25. 19:17
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha kitörne akkor sem hiszem hogy sok túlélő lenne mert mindenki CSAK arra gondol hogy a zombik az ellenségek....nade ott van a sok bűnöző a sok pszichopata azok akiknek elveszi a józan eszét az hogy felborul a kormány és persze min. 3nap kell ahoz hogy teljesen felboruljon minden és általában az 1-2.napokon még minden normális csak nagy a halálozási arány és sok a "bűnöző". Erre is kell gondolni.
2017. júl. 26. 06:35
 7/7 anonim ***** válasza:
77%

Am a kérdésedre a válaszom:

Az első héten meghúznám magam valahol mert akkor még sok a túlélő akik mennek fosztogatni és ölni. Ha túlélném akkor amit tudok (és fontos) magamhoz veszem és keresek egy biciklit(halk, nem kell hozzá benzin,nagyobb kockázat,könnyebb irányítás és haladás (a kis termete miatt)) aztán elmennék a hegyekbe és megpróbálnék valamit itt kezdeni az életemmel vagy megpróbálnék eljutni Oroszországba(a katonai erők miatt)majd ott túlélni 15/F

2017. júl. 26. 06:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!