Szerintetek is elmebeteg vagyok, ha külön bolygót szeretnék?
Elegem van az emberiségből nagyon. Elhatároztam, hogy keresek valami lakatlan szigetet. Aztán rájöttem, hogy ha sikerülne is, egy atomkatasztrófát ugyanúgy megéreznék.
De a NASA mostanában talált sok exobolygót a galaxisunkon kívül. Ha sikerülne utazni a hipertérben, akkor el lehetne menni egy ilyen bolygóra és akkor az emberiség elpusztíthatná önmagát, én békében élnék.
Tökéletesen megértelek. Én már 3 éve a Ganymedesen élek. Egy rakás tűzijáték hátán lovagolva utaztam a holdra; a körülöttem élő beszámíthatatlan elmebetegek, és az engem elnyomó emberiség elöl menekültem. Az utazás elég nehéz volt, főleg a szökési sebesség miatt, amit csak kellő bélgáz kibocsátással tudtam kompenzálni; de a jagellók és az éjszakák is üldözőbe vettek, de aztán csak leráztam a mocskokat, meg a lángoló lovaikat, és most már itt vagyok. :) Most boldogan élünk Wilsonnal, és Berekinével a két legjobb képzeletbéli barátommal, bár ez a goromba Csillagszemű Juhász, néha elveszi az életkedvünket. :P Ha van kedved, elidőzhetsz nálunk egy darabig, amíg el nem indulsz a legközelebbi, lakható exobolygóra. :)
Üdv.
Nanunanu Szelíd Joker Pista, a zeusz
Nem rossz ötlet, komolyan.
Csak aztán vigyázz hova mész :) pont valamelyik nap néztem egy doksifilmet. van egy bolygó amelyik nagyon közel kering a csillagához. Jupiter szerű órisbolygó és a közelség miatt a hű miatt "felpuffadt" ami azt jelenti hogy a bolygó sűrűsége kb olyasmi lehet mint a tejszínhab :DD
Szerintem egyáltalán nem vagy elmebeteg. Persze, várható volt, hogy a hozzászólók elpoénkodják a kérdést.
Én is ábrándoztam már saját, Földhöz hasonló bolygóról, ahol egyedül, békében lehetne élni. Szerintem ezek természetes vágyak, ha valakinek elege van a civilizáció hülyeségeiből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!