Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Túl kedves vagyok? (Kérdésed...

Túl kedves vagyok? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés
Szóval az van, hogy egyszerűen midnenkinek nagyon kedves vagyok, ha kérnek szívességet megcsinálom egy szó nélkjül. Mindenben segítek midennkinek, ahol csak tudok, de nem vagyok oylan hogy mindenkihez odarohanok. Pl nem tudom ha felébresztenek engem nem az h mia f*sz van b*zdmeg. Hanem hogy mi a baj? EZt az utóbbi napokban vettem észre, hogy elég segítőkész vagyok. Ha valaki kéri h magyarzááak el enki vmit, akkor én azt mondom h oké és elkezdek magyarázni, más meg azt mondaná, hogy haggyál már. akárhanyadik kérésre is.
2010. okt. 31. 15:23
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
és?
2010. okt. 31. 15:27
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem csak simán ilyen a természeted.Viszont lehet, hogy sokan kihasználhatják, hogy ilyen kedves vagy mindig meg segítőkész.

Úgyhogy csak tekint körül rendesen.

Egyébként nem baj, hogy ilyen vagy. Ritka manapság a kedves, segítőkész ember.

2010. okt. 31. 15:30
 3/10 anonim válasza:
100%

Mintha magamról olvasnék :)

De ugye téged is kihasználnak, nem csak engem???

Ha megkérnek akár van időm akár nem , nem tudok nemet mondani nekik :(

2010. okt. 31. 17:14
 4/10 A kérdező kommentje:

én sem sajnos :S.

Mindíg úgy megsajnálok valakit, ilyen önfeláldozó vagyok, legyen nekem szar, neki meghagyom a jobb lehetőséget.

Nem tudom, hogy ez a neveláésben nyilvánul meg, vagy miért lettem iylen.

2010. okt. 31. 17:39
 5/10 A kérdező kommentje:
*engem is sajnos
2010. okt. 31. 17:39
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a legjobb a kihasználás ellen az, hogy mindig szívesen adsz és szívesen csinálsz. Ezt úgy értem, hogy például a barátnőd kér tőled 1000 Ft-ot mert akar venni valamit. Mondjuk ezt többször is megteszi. De amikor te kérsz tőle valamit, nem ad semmit és nem is segít. Vagyis nem teszi meg azt amit kérsz pedig lehet, h te lemondtál valamiről amikor azt az 1000 ft-ot odaadtad neki és ilyenkor azt érezheted, h csak kihasznál...

De ha te azt az ezer ft-ot úgy adod, hogy neked nincs szükséged rá mert máshogy is meg tudod oldani a dolgaidat, vagy esetleg örömet okoz, h segíthetsz

akkor ő már nem használ ki.

Nem tudom, érthető e ez így?

2010. okt. 31. 17:47
 7/10 anonim válasza:
100%

Én értem mit akarsz kifejezni vele, de kihasználnak, mert tudják hogy nem nekem kellene megcsinálni ezt és azt de tudják hogy ugysem mondok nemet ,és bármit mondanak ugy is megcsinálom,akár lesz hozzá kedvem akár nem.

Szóval értem mit akarsz mondani, ha adni kell vagy segíteni magyarázni ,azt szívesen megteszem, de hogy másnak a dolgát csináljam meg mert ő lusta és kihasználja a jó szívűségem ez bánt ,és nem tudok ellene semmit tenni.

Mert még utána ha nemet mondok az is nekem fáj,hát ez van , a fene a jó lelkem :D

2010. okt. 31. 17:54
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Az csak jó ha valaki kedves és segítőkész csak ne haygd soha hogy kihasználjanak:)
2010. okt. 31. 20:16
 9/10 anonim ***** válasza:
46%
A kedvességed mellett kérlek ugorj be a könyvesboltba,elférne egy helyesírási kéziszótár :))
2010. nov. 1. 22:02
 10/10 A kérdező kommentje:
Jó itt most nem az a lényeg, tudok én helyesen is írni, de ide minek, ha úgy is megérti az ember. Amúgy köszönöm az eddigi válaszokat megy a pont.
2010. nov. 2. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!