Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szoban nem tudok megnyilvanuln...

Szoban nem tudok megnyilvanulni unalmas vagyok, szerintetek miert?

Figyelt kérdés
egyedul notem fel soha nem voltak barataim,es mikor kicsi voltam mindig azt mondtam magamnak hogy nincs mirol beszeljek,nincs mit mondjak folyton ezt ismételgetem,ma meg ha valaki kerdezz mindig csak mosolygok nem jut eszembe semmi.amugy meg minden teren szerencsetlen vagyok,meg fogalmazni sem tudok rendesen
2010. okt. 31. 14:14
 1/10 anonim válasza:
92%
Tudom, ez túl egyszerűnek tűnik, de olvass könyveket, cikkeket! Ezen kívül pedig próbálj meg valamilyen tevékenységet végezni, ahol emberek vesznek körül. Pl. tánc, fitness vagy akár csoportos terápiák, ha valamilyen szinten hívő vagy, akkor vallásos programokon is részt vehetsz. Nálunk pl. rendszeresen vannak ifjúsági programok, de ha kifejezetten az a célod, hogy jobb kedved legyen, akkor ajánlom figyelmedbe a mormonokat. Ők tényleg az a társaság, akikkel jól tudja magát érezni az ember, nagyon árad belőlük a pozitív energia. Igaz, én nem járok hozzájuk, de ez az én egyéni döntésem volt, valahogy nem ilyen élményekre vágyom mostanában, de belátom, hogy nagyon jó társaság.
2010. okt. 31. 14:50
 2/10 anonim ***** válasza:
89%

Vannak még ilyenek, mint te, ha összetalálkoznál egy hasonlóval, kialakulhat köztetek szimpátia. Ha meg jól érzitek magatokat egymás társaságában, akkor úgy kinyílhattok, hogy rátok sem ismernek. Pártfogolj először egy nálad félénkebbet! A barátság mindenhez erőt ad!

Sok sikert!

:D

2010. okt. 31. 14:55
 3/10 anonim ***** válasza:
93%
ismerős :S
2010. okt. 31. 17:06
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazán vágyom az emberek társaságát, egyedül szeretek lenni a legjobban legtöbbször a szobámban. Rengeteget olvasok, filmeket nézek, bármit, ami segít elmenekülni ebből a sz@r világból. Szinte mindenről sajátos véleményem van, amire az emberek nem tudnak mit reagálni, ezért nem tartanak jó társaságnak. Állandóan kattog vmin az agyam, nem beszélek sokat, ha mondok vmit annak súlya van. Vágyom megismerni a szerelmet, de nem hiszem, h képes lennék fenntartani egy kapcsolatot, azért mert a szerelemről is máshogy vélekedem mint a legtöbb ember. Bulikba nem szeretek járni, idegenekkel sem szeretek társalogni, se felszínes ismeretségeket kötni.Úgy gondolom igy is látom a világ apró szépségeit.
2010. nov. 2. 17:33
 5/10 A kérdező kommentje:
legalább te szépen fogalmazol
2010. nov. 2. 17:38
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
szervusz, én is így vagyok, nagyon keveset beszélek, a baráti társaságban nagyokat hallgatok, bulizni nem járok el, mert olyankor azt kellene végignéznem, ahogy a barátaim mérgezik a testüket.. Sokat vagyok ezért otthon,olvasok, festek, rajzolok, sétálok. De én megtaláltam a lelkitársamat , aki ugyanúgy gondolkodik, akár csak én, ezért vele igen sokat beszélek, tudom nem könnyű ilyen személyt találni, ezért nagy becsben tartom őt. sok sikert neked is, kívánom, hogy te is találj egy ilyen társat!
2010. nov. 2. 18:18
 7/10 anonim ***** válasza:

ma 17:38

Attól méghogy ilyen vagy,az nem jelenti azt hogy nem lennének érzéseid,az már más kérdés hogy kihozza ezeket ki bellöled..

2010. nov. 2. 18:24
 8/10 anonim ***** válasza:

13:33

Pontosan olyannak írtad le magad, mintha én írtam volna magamról. Kíváncsi lennék mennyiben hasonlítunk még, írj kérlek privátot.

2010. nov. 2. 18:50
 9/10 anonim ***** válasza:
Ne keseredj el. Próbáld tágítani a látóköröd, mert minél szélesebb az ismeretséged, annál könnyebb beszélgetni.
2010. nov. 4. 00:17
 10/10 anonim ***** válasza:

az 1. hsz:

amilyen tevékenységeket felsoroltál azok pont hogy rosszak!

a következő okból:

elméletileg a helyzet a következő: (:D) ezekre a heylekre az emberek nem a társaság miat veszik rá magukat

én neked sportot javaslok ami aktiv testmozgással jár(mind1 miylen, az egyéni is jó(a hátránya hogy nincs megmérettetés, nincs akkora küzdeni akarás, ezért inkább csapatsport): a sport kiegyensúlyozottabbá tesz)

a társaság keresés a legjobb; viszont nagyon nehéz elkezdeni: konkrétan nem tudok példát mondani

____

nekem is teljesen mások a nézeteim a világról

én sem járok sehova(kivéve foci edzést meg meccset hétvégén, meg néha amikor jó idő van és ráérek akkor motorozok), a időm többségét itt töltöm a gép előtt és olvasok forumokat, nagyon sok szakirányú dolgokat(motor pl), vagy a világgal kapcsolatos dolgokat[tv-ben is ezt nézem legtöbbször](az univerzummal, idegenekkel, különböző nézetekkel)

szórakozó helyre azért nem járok(bár mindenki mindig hív mindenhová) mert nem tudom jól érezni magamat ilyen bulikban, nem iszok alkoholt, nem cigizek, nem érdekelnek a csajok(azok csajok, nem osk kell és ribancok lesznek), eddig a lányok csak, de már megtaláltam azt aki számomra tökéletes(nem jötem ösze vele, nem is hiszem hogy fogok mert bonyolult, és messze is van) de ettől fügetlenül viszonylag boldog vagyok, mert tudom hogy létezik olyan lány mint ő

én közvetléen ember voltam régebben, mostmár megfontolt lettem(serdültem kicsit:D), az az érdekes hogy ő olyan hatással volt rám mint még eddig senki sem, és nem is hitem hogy ilyen előfordulhat valakivel mint velem:

amikor először megláttal(me interneten ismertem meg) akkor odaléptem ésnéztem, mosolyogtam rá és nem igazán tudtam mit modnani:D aztán kis idő után köszöntem:'D

sajnos én vele vagyok úgy hogy nem tudok neki mit modnani, néha egyszerre annyi minden eszembe jut, atán amikor akarom mondani akkor egy dolgot sem tudok...:S sajnálom hogy nem olyannak imsert meg amilyen vagyok, vagy mások ismertek félre?:O

én sem tudom, remélme hogy mások ismertek félre engem

F16

2010. nov. 4. 01:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!