Szoban nem tudok megnyilvanulni unalmas vagyok, szerintetek miert?
Vannak még ilyenek, mint te, ha összetalálkoznál egy hasonlóval, kialakulhat köztetek szimpátia. Ha meg jól érzitek magatokat egymás társaságában, akkor úgy kinyílhattok, hogy rátok sem ismernek. Pártfogolj először egy nálad félénkebbet! A barátság mindenhez erőt ad!
Sok sikert!
:D
ma 17:38
Attól méghogy ilyen vagy,az nem jelenti azt hogy nem lennének érzéseid,az már más kérdés hogy kihozza ezeket ki bellöled..
13:33
Pontosan olyannak írtad le magad, mintha én írtam volna magamról. Kíváncsi lennék mennyiben hasonlítunk még, írj kérlek privátot.
az 1. hsz:
amilyen tevékenységeket felsoroltál azok pont hogy rosszak!
a következő okból:
elméletileg a helyzet a következő: (:D) ezekre a heylekre az emberek nem a társaság miat veszik rá magukat
én neked sportot javaslok ami aktiv testmozgással jár(mind1 miylen, az egyéni is jó(a hátránya hogy nincs megmérettetés, nincs akkora küzdeni akarás, ezért inkább csapatsport): a sport kiegyensúlyozottabbá tesz)
a társaság keresés a legjobb; viszont nagyon nehéz elkezdeni: konkrétan nem tudok példát mondani
____
nekem is teljesen mások a nézeteim a világról
én sem járok sehova(kivéve foci edzést meg meccset hétvégén, meg néha amikor jó idő van és ráérek akkor motorozok), a időm többségét itt töltöm a gép előtt és olvasok forumokat, nagyon sok szakirányú dolgokat(motor pl), vagy a világgal kapcsolatos dolgokat[tv-ben is ezt nézem legtöbbször](az univerzummal, idegenekkel, különböző nézetekkel)
szórakozó helyre azért nem járok(bár mindenki mindig hív mindenhová) mert nem tudom jól érezni magamat ilyen bulikban, nem iszok alkoholt, nem cigizek, nem érdekelnek a csajok(azok csajok, nem osk kell és ribancok lesznek), eddig a lányok csak, de már megtaláltam azt aki számomra tökéletes(nem jötem ösze vele, nem is hiszem hogy fogok mert bonyolult, és messze is van) de ettől fügetlenül viszonylag boldog vagyok, mert tudom hogy létezik olyan lány mint ő
én közvetléen ember voltam régebben, mostmár megfontolt lettem(serdültem kicsit:D), az az érdekes hogy ő olyan hatással volt rám mint még eddig senki sem, és nem is hitem hogy ilyen előfordulhat valakivel mint velem:
amikor először megláttal(me interneten ismertem meg) akkor odaléptem ésnéztem, mosolyogtam rá és nem igazán tudtam mit modnani:D aztán kis idő után köszöntem:'D
sajnos én vele vagyok úgy hogy nem tudok neki mit modnani, néha egyszerre annyi minden eszembe jut, atán amikor akarom mondani akkor egy dolgot sem tudok...:S sajnálom hogy nem olyannak imsert meg amilyen vagyok, vagy mások ismertek félre?:O
én sem tudom, remélme hogy mások ismertek félre engem
F16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!