Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Valami figyelmeztetés lehet?

Valami figyelmeztetés lehet?

Figyelt kérdés
Álmomba egy női hang a nevemen szólított,vagy kiabált nekem.Nem is tudom...de egyből felriadtam,nagyon valóságosnak tűnt.Egyébként ez is 3 óra környékén volt éjszaka,minden nap ilyenkor kelek fel .mással is volt már ilyen? Érdekes dolgok ezek ☺️

jún. 19. 23:18
 1/9 anonim ***** válasza:
51%
xdd
jún. 20. 00:38
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
A nővérke volt az és hozta a beöntést.
jún. 20. 11:00
 3/9 A kérdező kommentje:
Hálisten nem vagyok még rászorulva 🤣tényleg csak kíváncsiságból írtam ide....nem vagyok bolond🤷
jún. 20. 11:08
 4/9 anonim ***** válasza:
Kimaradt a nyugtató?
jún. 22. 00:27
 5/9 anonim ***** válasza:
51%
Anyu visszajött a pokolból zsémbelni.
jún. 22. 10:38
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom, érdekes. Kicsit para. Volt hasonló álmom, ijesztő volt, de nem követte semmi, eltelt egy-két év és nem volt semmi. Volt, hogy álmomban egy nő kinézett egy tükörből, és megfenyegetett, hogy megöl. Egy másik álmomban egy bohóc mondta, hogy éjfél után ne telefonáljak, különben értem jön. pár napra rá éjszakába nyúló telefonbeszélgetésem volt, és pontban éjfélkor fura hangok jöttek ki a telefonból, aztán megszakadt a vonal. de nem történt semmi, nem vettem komolyan, visszahívtam az illetőt akivel telefonáltam és beszélgettünk tovább. nem szabad megijedni az ilyenektől.
jún. 22. 19:33
 7/9 1112 ***** válasza:

Kettő sztereotípiát hallottam ezzel kapcsolatban

-1. Hajnali 3 az a "boszorkányok órája",hogy ilyenkor esetleg aktívabbak lehet nek a sötétebb energiák, de ez nem biztos,lehet,hogy csak nyitottabb a szellemvilág kapuja? -én ezt nemtom,meg nem is tudom pontosan,hogy van .

-2.Ha valaki re ndszeresen ébred 3 k örül utalh at esetle g májproblémá k ra. Na,err ő l se tudok se mmit , cs a k h al l ottam egy ilyet.

Nem tudo m ,ho gy a kér de ző eset éb e n r e á l is/relev áns l ehet - e v al ame lyi k.

De i n k ább a sze llemes talán ( ?), h a valamel y ik is.

Nem értek ezekhez a dol g o kh k hoz .

jún. 23. 18:28
 8/9 1112 ***** válasza:

*Mégegy,hogyha ez a szellemes,-nemtom-akkor mi van,ha pl jó szellem megpróbál felébreszteni, mert megkörnyékezett egy rossz?

Szerintem pl akár elhunyt szeretted is lehet, vagy őrangyal.

jún. 23. 19:56
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
ha egy szellem kapcsolatba tud lépni, az semmiképp sem "jó szellem". a szellemeknek nem kellene itt lenniük, ez lehet akár azt is jelentheti hogy egy elhunyt nem tudja elengedni a földiéletét, vagy bármi mást, de egyik paranolmáris eset sem jelent jót.
jún. 23. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!