Hol lehet megnézni, h melyik válaszom miatt kaptam figyelmeztetést az adminoktól?
Figyelt kérdés
Az ok, h kapom az üzenetet, h a válaszomat törölték, de melyiket? Azért aki aktívan gyakorizik, annak rohadt sok válasza van és tuti nem mindegyik szabálykövető 100%-ban. Honnan tudjam, h melyikért kapom a büntit?2024. jan. 1. 13:00
1/5 anonim válasza:
Nem tudod megnézni. Ha sok ilyen választ adsz az azért rossz módszer, mert minél több ilyet jelentenek, annál nagyobb az esélye hogy nem törölgetik többször, hanem tiltják a profilodat.
Ha fogalmad sincs melyik válaszodat törölhették, mert olyan mennyiségben írsz határokat vagy szabályokat átlépő, másokat sértő, megbotránkoztató, provokáló, vagy a kérdésekre választ nem adó és azt feleslegesen offoló haszontalan kommenteket, nem lesz hosszú karriered az oldalon.
2/5 anonim válasza:
Írsz egy mailt nekik és megkérdezed, valószínű van róla valami log, hogy miket töröltek tőled, és akkor látják, aztán meg tudják mondani miért történt.
3/5 anonim válasza:
Sehol, de több mint valószínű, hogy olyan válaszok miatt, amik az adott kategória gyűlölködő fundamentalistáinak nem tetszettek, ezért serényen jelentgették. Ilyenek pl. a párkapcsolatokban a feministák vagy a politikában a DK-sok.
4/5 anonim válasza:
Mert már válasz törléséről is jön értesítés? Én még soha nem kaptam. Mostanában nem tudom, de régebben pedig előfordult, hogy törölték válaszom. Legalábbis nem emlékszem, hogy jött róla értesítés.
5/5 anonim válasza:
Az esetek 95 %-ban nincs semmilyen szabálysértés, tehát nem érdemes keresni az okot, hanem csak töröltetik azok, akiknek nem tetszik az adott kérdés vagy válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!