Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi a baj velem? Mért árulnak...

Mi a baj velem? Mért árulnak el mindig a barátnőim? ) :

Figyelt kérdés

15éves vagyok,nemrég összejöttem egy sráccal,jól elvagyunk,csak sajnos keveset találkozunk..Van sok barátnőm,de csak olyanok, hogy köszönünk, vagy neten beszélünk,de úgy nem, hogy este ki is járnánk együtt...

Mindig van aki a legközelebb áll hozzám,már lassan 3 éve,de én úgy érzem, hogy ő sem a legjobb barátnőm,ha jön egy másik,akkor ahhotz jár aludni,vele jár ki,és engem már nem is hív,van viszont mikor nagyon jóban vagyunk, telefonálunk, minden lépésünket megosztjuk..olyankor tényleg azt érzem, h vagyok valaki.Ne értsetek félre,sokat bulizunk együtt,szoval nem vagyok az a magamnak való,aki egyedül van mindig és sir...Épp ezért olyan rossz nekem h nincs az akiben 100%ra megbizhatok és tudom h sose vált le egy új barátnőért..CSAK NEM ÉRTEM MAGAM,HOGY MÉRT FÜGGÖK TŐLE ANNYIRA?? 1évvel fiatalabb is tőlem...És mikor nem nagyunk jóban,mindig ugy érzem h egyedül vagyok nincs senkim.Ezt nem birom elviselni...Mindig megmondom amit gondolok,lehet hogy ezért utálnak annyian..De,hogy a barátnőim is eláruljanak,ezt nem értem,velem lehet a baj? :(:( PL.mostanában engem sose hivnak ki,viszont akivel már 3éve nem vagyok jóban,és még ők is lehordták, mért hivják ki? Nehéz lenne az egészet leirnom,de lehet igy is értetek belöle valamit,remélem tudtok segiteni :( Már alig várom hogy elmennyek innen messzire suliba, hátha ott jobb lesz.. :(

2010. okt. 30. 14:58
1 2
 11/15 anonim válasza:
Írjad meg neki, vagy mondjad személyesen, hogy 'én menni akartam volna a bulidra, de nem hívtál meg.'
2010. okt. 30. 19:04
 12/15 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy egy ostoba, felszínes liba vagy.
2010. okt. 30. 23:36
 13/15 anonim válasza:
de kedves.... ne is törődj vele! Nem veled van a baj! Csak próbáld vele megbeszélni, vagy akikkel együtt szokott lenni azoktól is kérdezősködj !
2010. okt. 31. 09:15
 14/15 A kérdező kommentje:

na tegnap kint voltunk,de vele nem találkoztam, mert buliztak,és be voltak rugva mint az állat...-.-

Aztán oda jött hozzánk az egyik csajszi aki ott olt náluk, ő is a barátnöm..fogjuk ráá..kérdeztem töle hogy mért nem maradtál ott, ha mindig nyalod a seggét? ogy ő nem marad ott mert ő nem fogja nézni hogy fekszik mind a földön..

2010. okt. 31. 09:25
 15/15 anonim válasza:
ahan... az is lehet egyébként, hogy a barátnőd irígy rád és nem akarja hogy te is ott legyél a bulikon, hogy ő legyen a legszebb. talán ezért nem visel el a közelében...
2010. okt. 31. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!