Ez lehet egy mentális probléma?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Volt egy incidens ahol egy ember nagyon megalazott engem, a kognitiv kepessegeimet illette, es ezt valamiert nagyon magamra vettem, azota tortent valami velem, mintha elvette volna teljesen az önbizalmamat, a hangom is sokkal velonyabb lett, amit nem is értek, nem birok se tanulni, se produktivan foglalkozni magammal, csak eszek, sorikat nezek, es egyeb dopamin forrasokkal egetem az agyam, ez lehet mentalis problema? Pl depresszio? Vagy egyeb, erdemes elmennem pszichiaterhez?jún. 9. 23:13
1/8 anonim válasza:
Ha még pszichiáterhez nem is, pszichológushoz érdemes elmenni. Az alapján amit leírtál nem gondolom, hogy mentális beteg lenne, de ha nem változtatsz könnyen elindulhatsz a lejtőn. Szakembertől segítséget kérni soha nem rossz ötlet.
2/8 anonim válasza:
Ne hagyd, hogy más elvegye az önbizalmadat.
3/8 anonim válasza:
2-est nem tudom miért pontozták le, de jogos az is, amit ő ír.
4/8 anonim válasza:
Le lehet pontozni, ám ez inkább igazolja azt, hogy gondok vannak fejben arrafelé.
5/8 anonim válasza:
Szerintem érdemes elmenned szakemberhez. Első körben elég egy pszichológus is. Aki a másikat ledegradálja, azzal is baj van, nagy eséllyel egy nárcisztikus vagy pszichopata, aki abban éli ki magát, hogy leszól másokat. Ezért ne vedd ezt magadra. De ha ez megtörtént és nagyon rossz hatással lett rád, akkor neked se árt a pszichológus.
6/8 anonim válasza:
Engem is folyton megaláznak az emberek, az apám, az anyám, a testvéreim, az osztálytársaim, a szobatársaim, a szomszédaim, a szeretőm, a párom és a családja! Elegem van! 😢
7/8 Senior Séf válasza:
Az evés a legrosszabb, amit tehetsz. Amúgy is tönkre van a bélflórád, ha tovább rontod, kinéz egy depi.
8/8 A kérdező kommentje:
6-os kommentelonek valaszolva, ha szeretned en boldogga teszlek
jún. 12. 10:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!