Mentálisan sérült lennék?
Arra jöttem rá úgy az utóbbi időben, hogy valami nem okés velem, bár világéletemben furcsa voltam.
Nos gyerekkoromban már tudtam írni-olvasni, de tényleg egész kicsi voltam.
Az ovis éveimre nem emlékszem, de általánosban (főleg alsóban)sok bántást kaptam, mert kissé ,,tudathasadásos" (illetve nem vagyok skizo, de ezt nem tudom hogy megfogalamzni) voltam (és ez sajnos kicsit még bennem van), más érdekelt, mint a többiek, és voltak magatartási és szociális problémáim is, jó tanuló voltam, kissé figyelemzavaros.
Gimiben is sajnos megmaradt a figyelemzavar, de magatartási és szociális problémáim nincsenek.
Illetve impulzív, döntésképtelen, beszédkényszeres vagyok, túl élénk a fantáziám, hangulatember vagyok.
Barátom van egy pár, de kettő van, aki igazán közeli, a családomnál is közelebb engedem őket (jaj és egyiket sem suliból ismerem, sulis emberekkel a barátkozás nem olyan erős/hosszútávú).
Szüleimmel jóban vagyok, de sokszor veszünk össze valami hülyeség miatt. Tanáraim nem kedvelnek lustaságom, halogatásom, kissé csípős természetem miatt.
Köszönöm a választ!
Lehet az vagyok, többször is felmerült bennem, amikor először láttam a betegség leírását, akkor is megfordult bennem.
Ha elmúlik a járvány, valószínű elmegyek pszichológushoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!