Lehet derealizációm van??? Lent a többi...
Sziasztok.
Az elmúlt napokban ürességet érzek, a családom, barátaim iránt kb nem érzek semmit, ami fura.
Álomszerűnek tünik minden, nem érdekelnek azok a dolgok amik régebben érdekeltek.Olyan mintha amikor belenéznék a tükörbe valaki visszanézre rám, egy idegen...
Tegnap lehet volt egy pánikrohamom is (remegő kéz, sírógörcs, izzadó tenyér stb), aznap hajnali 3kor keltem egyébként, és mondom mindem olyan fura volt, úgyéreztem álmodok.
Van akinek voltak hasonló tünetei? Ötletek hogy tudjam kezelni?
Édesanyámnak elmeséltem csak nézett, hogy így mi történik velem.
Rendben, köszi a segítséget.
Az idegeskedést és a szorongást sajnos a suli miatt nem tudom kiküszöbölni, de azért próbálkozom persze.
Olyan nincs "hogy ne stresszelj", helyette azt javaslom ne menekülj és nézz szembe a gondjaiddal, problémáid gyökereivel, majd tegyél ellenük, hogy megszünjenek, helyre jöjjenek dolgaid.
Amennyiben nem megy egyedül, fordulj szakihoz. (nem kell az eslőnél megrekedni, olyat kell keresni, aki elhivatott és fokozatosan segít)
Suliban is biztos van ok - okozat.
Érdemes feltárni.
Köszönöm szépen a te válaszodat is.
Igen, sok helyen hallottam, hogy ha minél többször ki jössz a komfortzónádból annál kevesebbet fogsz szorongni.
Bárkinek bármilyen más tapasztalata a leirtakkal kapcsolatban?
Örülnék még pár vlménynek😊
#7 nem csak nálunk van gond. Világszintű probléma van de ezt úgyis akkor veszik majd észre az emberek mikor már késő lesz.
Kérdező a problémádra ne itt keresd a választ. Ami azért felel hogy ilyen helyzetben vagy mentálisan az benned rejlik csak te tudhatod hogy mi miatt vagy így. Nem ártana feltérképezni az életed hogy hol van a hiba a probléma amit meg kell oldanod mert valami zavar téged még ha nem is tudsz róla de tudatalatt biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!