Meghallgatnád a történetemet?
Sziasztok.
Kb. nyár elején megfogadtam hogy jövő tanévre megváltozok. Nyáron végig pörögtem, mindig voltam valahol, mindig csináltam valami érdekeset, csomó jó sztori szereplője lettem.
De amióta itt a suli, azóta egész egyszerűen visszapunnyadtam. Elkezdtem gitározni - csináltam 2 hétig, és abbahagytam. Nincs kitartás, nincs kedv. Egyedül a kung-fut csinálom, de azt is azért, mert oda el kell járni, ott foglalkoznak velem. Gitártanárra nem igazán van lóvém.
Megfogadtam hogy elkezdek egy másik sportot. Pfff azóta semmit sem csinálok. Gondoltam BMX-re, vagy gördeszkára, de valahogy nem kongurens velem. Gondolkodtam a kosárlabdán de túl vékony és nyeszlett vagyok. Gondolkodtam a gyúráson de nincs kivel, egyedül pedig nem lenne aki ösztönözne.
Ez a baj hogy csak gondolkodom ahelyett hogy tennék is valamit de nincs bennem vágy a tenniakarásra. Mindig más ideálok járnak a fejemben amihez szeretnék igazodni ( pl. a "gitárkorszakomban" összeakartam hozni egy bandát ) és nem tudok megállapodni. Így meg félek bármibe is belekezdeni mert kidobott pénz lenne ( lásd. már megint a gitár. )
Mindenhol azt látom hogy más korombeli srácok sikeresek, van barátnőjük stb. kiskoruk óta sportolnak, nagy az önbizalmuk. Folyton hozzájuk viszonyítom magam pedig tudom hogy saját magamhoz kéne.
Én meg ahelyett hogy csinálnék is valamit csak gépezek. Elkezdtem sok játékot de szép lassan leszoktam mindegyikről. Azzal, hogy rászoktam egy másikra. Mindig azt gondoltam hogy "néha-néha játszok egy kört" ahhoz képest meg van amikor órákon át nyomom a billentyűket.
Mit tegyek? Jól esne néhány kedves szó, na. Tudom, hogy pubertás kor meg blabla de szükségem van néha megerősítésekre. Hát elég szánalmas hogy ezt itt kérem de nem tudom máshol.
14f
hát igen az identitáskeresés:)
persze én értem hoyg kellemetlen és nem vigasztal hoyg majd elmúlik... Mégsem tudsz mit cisnálni, meg kell találnod azt a dolgot ami leköt. Próbálj többet elmászkálni barátokkal, haverokkal és nem a gép előtt ülni, mert az megakadályozza hoyg bármibe rendesen belefogj.
Ehh! Ez tiszta én sztori. Dettó így voltam 14 éves korom körül.
Gáz volt, meg minden, de haverokkal kötöttem le magam és ők többnyire sodortak magukkal, aztán így észre sem vettem a bajaim.
Deszkázás az például tök atom!
Lényeg, hogy szerintem ne punnyadj be a gép elé, mert akkor elkockulsz. :S
A kockáké a jövő... ;)
Amúgy aranyos srácnak tűnsz.
13/L
Ez teljese normális,velem is mindig így volt,hogy bele kezdtem ebbe is abba is ... de mindig vmi jobbnak tűnő dolog érdekelt..mondjuk én egy idő után úgy oldottam meg h a szekrényem oldalára felragasztottam egy papírt 'teendők' címmel és csak azután irhattam következő 'teendőt' (ami szórakozás,nem ilyen mosogatás stb) ha az elsőt befejeztem, na tiszta dedós de nekem segitett,hogy ne kezdjek bele mindenbe :)
amugy 14 évesen még nem a világ vége ha nincs bnőd :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!