, , Netörődj vele. Egyik füleden be, a másikon ki. " Ez nekem soha nem ment. Hogy tudnám elérni? Vagy megtenni?
Figyelt kérdés
2010. okt. 27. 21:39
1/6 anonim válasza:
Pedig csak elhatározás kérdése. :) Én is ilyen vagyok. Egyik fülemen be a másikon ki. Mármint ami nem érdekel... Meg a lecseszések is. (főleg jogtalanul). Ilyenkor mindig gyorsan elkezdek valami másra koncentrálni/mást csinálni. És közben azt gondolom, hogy "bevettem a lexarom tablettát"... nem foglalkozom tovább olyasmivel, ami zavar :)
2/6 anonim válasza:
Nekem sem megy,pedig nagyon hasznos lenne megtanulni.Sokat árthatsz magadnak,ha minden hülye megjegyzésre odafigyelsz!
3/6 anonim válasza:
Nekem sem megy! Ha megbántanak mindig ezt mondják mások. "Nézz át rajta! Felejtsd el!" Aha könyű mondani :S Nehezen felejtem el a bántó szavakat. Még ha esetleg ki is békülök az adott személyel, akkor is mindig eszembejutnak a sértő szavak.
4/6 anonim válasza:
Ráadásul nem elég,hogy nem tudom elengedni a fülem mellett ha direkt beszólnak,még bosszúálló is vagyok...
5/6 anonim válasza:
Attól függ, ki mondja.
Ha olyan, akit nem csípsz, meg ő se téged, és mondd valamit, akkor ez a módszer a legjobb. egyszerűen csak gondolj arra, hogy ő az egyik legkisebb személy az életedben. nehogymár az ő véleményére adj.
de ha olyan mondja, akit szeretsz, akkor tényleg nem megy.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2010. okt. 30. 15:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!