Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Férfiak ti minek valljátok...

Férfiak ti minek valljátok magatokat?

Figyelt kérdés

2024. ápr. 19. 10:01
A kérdező szavazást indított:
Chad
Normie
Simp
Incel
20 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
93%
Egyiknek sem hanem normális pasinak ezek a hülye címkézesek sehova se vezetnek.
2024. ápr. 19. 10:17
 2/9 anonim ***** válasza:
98%
Férfinak és pont.
2024. ápr. 19. 11:01
 3/9 A kérdező kommentje:
37F incel
2024. ápr. 19. 12:28
 4/9 anonim ***** válasza:
66%

Kérdező, téged ki kérdezett?

Mellesleg a kérdésben a férfiakat szólítod meg, nem a magukat mindenféle nyeszlett korcs becenevekkel illető woke majmokat.

2024. ápr. 19. 13:52
 5/9 anonim válasza:
59%

Chad és Normie között félúton. Még azért nem Chad, de a férfi átlagnál azért bőven jobb a helyzetem, úgy gondolom. De attól függ, honnan nézzük, mi a siker? Minél több skalpot begyűjteni, vagy párkapcsolatban közösen építkezni?

Én pl. az utóbbiban voltam mindig is sikeres, 18-30 év között 9 évet voltam kapcsolatban (a jelenlegiben 2,5 éve). Ez a része nálam mindig is jóval könnyebben ment, mintha csajozni kellett volna (értsd: egyéjszakás kalandok sokaságát begyűjteni).

De ez az én egyéni "preferenciám", én mindig is a stabilitást, egy stabil pontot szerettem volna az életembe, így én vagy kapcsolatot, vagy hosszabb távú barátság extrákkal kapcsolatokat kerestem, mígnem aztán úgy tűnik, hogy mostanra végül sikerült megállapodni.

2024. ápr. 19. 20:36
 6/9 anonim ***** válasza:
87%

Ez a kérdés egy b.romság.

Embernek! Embernek vallom magam. Sőt, ember fiának vallom magam. Sőt ember fiának az apja vagyok.

Majd, ha egy szóval magyarra lefordítod a válaszlehetőségeket, akkor lesz létjogosultsága a szavazásnak. Így nem látom értelmét szavazni.

2024. ápr. 20. 13:24
 7/9 anonim válasza:
90%
Zselés szaloncukor
2024. ápr. 25. 08:45
 8/9 anonim ***** válasza:
Dagadt g3ci
2024. ápr. 25. 11:17
 9/9 az agy válasza:
92%
Férfinak tartom magamat. És a nőnemű feleségem is annak tart. A gyermekeim, aki nő és férfi kapcsolatából alakultak, ők engem apának tekintenek. Tehát férfinak. A genetikus xy-nak.
2024. ápr. 26. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!