Miért mindig részegen írok ki kérdéseket? (Józanul eszembe se jut.)
Sajnos tele vagyok félelemmel. És ilyenkor kitör belőlem. Persze ilyenkor sötét minden. Úgy érzem teljesen fölöslegesen éltem. Már nem akarok változni. Belefáradtam.
Félek a haláltól,rettegek tőle.
Csak azok hangját hallom akik szidnak (munkatársak, szomszédok,rokonok, utcán idegenek stb.)
Bocsi csak megint van bennem pár sör.
Ja azt ne írjátok hogy szokjak le, meg hasonlók.
És nem megyek semmiféle doktorhoz. Pedig egy vérkép nem ártana de még arra is képtelen vagyok.
Persze aki a gép másik felén van annak más az élete, annak minden szipi-szupi, megértem. Nem vagyunk egyformák.
42/F Szűz incel
Lehet rosszul értelmeztem ezt az oldalt. Valószínűleg azért mert későn találtam rá. Már bőven 30 fölött voltam mikor elkezdtem itt olvasgatni. Itt jöttem rá hogy én incel vagyok. Azelőtt nem is tudtam hogy van ilyen más is mint én. Azóta több idióta kérdést is kiírtam. Mindig a gyakoritol
vártam a világrengető megoldásokat. Tévedtem. Nincs mindenre megoldás. És van amikor a halál az egyetlen kiút. Persze direktbe nem fogom megölni magam.
Megvárom míg megfagyok vagy éhen halok vagy megölnek az utcán.
Azért azt érdekes látni hogy idejön ez a sok külföldi vendégmunkás és többre viszik mint én aki itt születtem. Akkor miért vagyok magyar ? Soha nem hagytam el az országot de még nagyon a falumat sem.
42/F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!