Miért népszerü SP a tinik körébe?
Figyelt kérdés
(miért isteniti a legtöbb tini lány?)2010. okt. 26. 19:51
1/16 anonim válasza:
A VIVA futtatja, követi az idei trendet a tinik körében, viszonylag jó számokat csinál.
2/16 A kérdező kommentje:
Nagyon gáz a srác. Én már egy teljes koreográfiát kitaláltam, ha véletlenül össze futnék vele.. Barátnőmnek sikerült egy csomószor, az is utálja mint a szart.. NA mind1.A mutatvány ez lenne:Elkezdem "énekelni" Egy kép, egy kép egy kép maradsz, egy kép - közben előveszek egy lapot rámutatok, célozva, hogy az a kép.. És szimplán szét tépem a lapot - Te csak egy kép maradsz! szól el az utolsó mondatom és szépen illedelmesen vissza szolgáltatom neki a cafatokra tépett lapot. A lap üres, úgy mint ő..
2010. okt. 26. 20:01
3/16 anonim válasza:
mert az ilyen kis b*zigyerekektől el vannak ájulva lásd SP, Justin Bieber...
4/16 A kérdező kommentje:
Sajnos a manapság leggyakoribb ok áll a háttérben: népbutítás. Bármelyik útszéli pancserből lehet jólöltözött sztárt csinálni, ha az annyira ostoba és naiv, hogy lemond mindarról, amit az ő valódi személyisége hirdet. Az emberek fejébe beleverték, hogy egy sztár akkor és csakis akkor sztár, ha csillogós rucikban járkál és minden nap 20 órán keresztül ömlik a szennye a tévéből, hogy milyen alsógatyát vett fel vagy teszkós virslit evett reggelire, ezt pedig a túl sok szabadidővel rendelkező tizenéves megállás nélkül bámulja, elhiszi, hogy ez a menő. Elsősorban nem azért gáz a srác mert egy rakás gané amit nyom, hanem mert élő példájává vált az előbb leírtaknak. Igaz, hogy underground repperként nem volt annyira ismert, de akkor legalább még volt gerince.
2010. okt. 26. 20:22
5/16 anonim válasza:
SP, Justin Bieber, fúj tiszta gázok, az ilyen kis tiniknek folyik értük a nyála, én ki nem állhatom őket. Nézegetik ja de jó néz ki meg ilyenek....tiszta gáz nem ???
És nem az irigység beszél belőle!
15/F
6/16 anonim válasza:
Szakadjatok már le espéről.:@
Mi szeretjük a zenéjét Ti nem..
Miért kell hogy mindenki ugyan azt az előadót szeresse?
7/16 A kérdező kommentje:
Van már SP3 is (service pack)
2010. okt. 26. 20:48
8/16 anonim válasza:
20:01
hát ez.. k*rva gáz :D ha én lennék SP és odajönne hozzám valami fószer és lenyomná ezt.. hát körberöhögném párszor :D
amúgy most miért ne szeressék a tinik? ők ettől boldogok. Nem szeretnéd hogy boldogok legyenek?
innentől nem értem a kérdést
9/16 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=nmRv8tdWwfY
ajánlom minden SP-ranjongó illetve utáló figyelmébe. :D
lol >:DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!