Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nem nagyon tudom mihez kezdjek...

Nem nagyon tudom mihez kezdjek! Ötletek?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem találok munkát és már kezdek begolyózni :-( A legrosszabb ugye, hogy nincs pénzünk azon kattog az agyam, hogy honnan tudnék pénzt szerezni vagy mit tegyek. Nem sokára itt a karácsony, nem tudok senkinek se venne ajándékot. Teljesen megőrjít ez a dolog. Egy kis városban lakom és semmi munkalehetőség nincs. Semmi támogatást és juttatást nem kapok. Tudom hogy sokan vannak így mint én sőt rosszabb helyzetben is. De borzalmas dolog, hogy az ember ilyen magatehetetlen :-( Van valakinek valami ötlete hogyan lehetne egy kis pénzt szerezni ??? Vagy bármi hogy ne érezzem magam ennyi tehetetlenek és kiszolgáltatottnak ? :-(((
2010. okt. 26. 12:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Amit leírtál, akár én is írhattam volna. Lassan másfél éve vagyok munka és pár hónapja mindenféle támogatás nélkül. A TB-met sem tudom fizetni a semmiből, mire a férjem fizetéséből kifizetünk minden számlát és hitelt, alig marad kajára is. Eddig mindig azt gondoltam, hogy aki dolgozni akar ebben az országban, az talál erre módot, ha takarítást, akkor akár azt, de protekció nélkül még utcaseprőnek sem lehet elhelyezkedni. Az előbb rosszul fogalmaztam, munkát esetleg lehet találni, de egy hónap bejelentetlen meló után seggbe rúgnak fizetés nélkül. Én még így nem jártam, de hallottam néhány esetet. A legrosszabb a kiszolgáltatottság, amivel mindenhol visszaélnek. A sok elutasítás, vagy válaszra sem méltatás után pedig az ember csak egy rakás szarnak érzi már magát. Másfelől pedig látja, hallja,hogy bizonyos rétegek zsebében milliárdok tűnnek el, és még az új adózási rendszerrel is a leggazdagabb réteg járhat jól. Én csak egy egyszerű emberke vagyok, aki valós, becsületes munkából szeretne megélni, úgy, ahogy azt azelőtt is tette, de ezt úgy látszik manapság nagyon sokan nem tehetik meg.
2010. okt. 26. 15:22
 12/13 A kérdező kommentje:

Én is a vaterára gondoltam :-) Pont tegnap regisztráltam magam :D :D Hát ha karácsonyra össze jön egy kis pénz :D

Ahogy gondoltam sajnos nagyon sok ember úgy van mint én :S Szörnyen felháborító, és a baj hogy a munkavállalók is vissza élnek ezzel a helyzettel. Ha valami csoda folytán fel is vesznek akkor meg a munkaköri légkör öli meg az embert, hogy attól retteg, hogy mikor küldik el vagy hosszabbítják-e a szerződés. Nagyon durva helyzet van !!!!

2010. okt. 27. 09:59
 13/13 anonim ***** válasza:
Stresszelik rendesen a népet, emelik a nyugdíjkorhatárt is - a munkanélküliség ellenére -, had dögöljön meg a marha, még mielőtt nyugdíjat kéne fizetni neki.
2010. okt. 27. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!