Jövőre éretségizem! Fogalmam sincs mihez kezdjek utána. Ötletek? Léci
köszi a válaszokat!
utolsó tetszett amit írtál, hogy van még esélyem. Megpóbálok észhezténi Szeptembertől.
matek...nem szeretem a logikám nem valami jó(épp 2-es lettem)
angol...nincs érzékem hozzá(szintén épp 2)
töri...mondhatni, hogy szeretem(3)
magyar...elvagyok vele(3)
+ föciből éretségizek...azt szeretem(3)
végülis, olyan fele kéne mennem amire van kereslet (mai világba tudom, hogy nem egyszerű) meg persze jól fizet és a képességeim engedik, hogy kitudjam tanulni.
Ha szeretnél továbbtanulni, akkor felvi.hu-n nézelődjél. Ha úgy gondolod, hogy inkább szakmát akarsz,akkor az OKJ-s képzéseket böngészd át.
Az érettségi előtt van még időd. Nyáron is nézegesd az anyagot, főleg azt amiből úgy gondolod nem megy.Nézz angol felirattal filmeket, hallgass angol számokat, esetleg fordíts dalszövegeket(nekem segített és élveztem is). A matekkal nem lehet túl sokat kezdeni vagy megy valakinek, vagy nem. A magyarra nem lehet felkészülni, a törit szereted, kicsit húzz bele, a földrajzot is szereted. A szóbeli már valamivel könnyebb lesz, lesznek tételeid, kapsz ott segítséget, úgyhogy nem lesz vészes, de szedd össze magad, mert az érettségin is lehet bukni.
Ja és hidd el, hogy számít a tanároknál,ha látják, hogy igyekszel, senkinek nem ajánlom 12.-ben, hogy balhézzon a tanárokkal, mert ő húzza a rövidebbet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!