Mit csináljak, ha az életben egy nagy nulla vagyok, és mindig is az voltam?
Amióta élek sosem volt semmiben sem szerencsém. Itt vagyok 31 évesen, de semmit nem értem el az életben. Ugyan van párom, de nem élünk együtt, ennek már több éve. A legszebb éveimet, a 20-as éveket egyedül éltem le, én nem tudtam férjhez menni, mint a többi velem egykorú huszonévesen.
Az iskolában is ki voltam közösítve, mert csendes, és introvertált voltam. Volt egy barátnőm, de ő is csak lenézett engem, és persze nem hiába, még ő is hamarabb férjhez ment, mint én, természetesen nagy esküvője volt.
Én bárhova megyek mindig csak szégyenkezhetek magam miatt, mert nem vagyok okos, és ügyes sem. Sokszor amúgy azt kívánom bár még az emberek se ismernének. Sokszor volt már olyan, hogy valakinek köszöntem, aztán vissza se köszönt. Az életképtelen szót pont rólam találták ki.
Sokszor belegondolok abba, hogy nagy pozícióban lévő embereknek mennyivel jobb, mert beléjük senki rúg bele, és sose kell megvető pillantásokkal találkozniuk sem. Míg én egy senki vagyok, egy egyszerű munkásember, akire persze nincs miért felnézni.
Még párkapcsolataimban is a férfiak vágtak át engem. Most persze van párom, de vele se működik minden jól, hiszen nyilván több év után se élünk együtt.
Talalj valamit, amit hajlando vagy tanulni, elsajatitani, amiben szeretnel jo lenni. Sokkal egyszerubb, ha egy valami konkretat kitalalsz pl. egy ritka nyelvet keresel magadnak, ertsd ugy ritkat, amit keves magyar tud (lehet ez kinai is), vagy egy olyan hobbit, amihez van penzed (pl aurgumi az a jatek horgolas) vagy pl valamelyik altalanos iskolai tantargy korrepetalasa, gyerekfelugyelet barmi.
A lenyeg, hogy abban nuttasd el magad napi 15 perces raforditassal olyan szintre, hogy minimum a munkatarsaid, ismeroseid koreben levokhoz kepest kitunj! Igy lesz egy olyan tema, amihez csak te ertesz, amirol tudsz meselni.
,,Itt vagyok 31 évesen, de semmit nem értem el az életben. Ugyan van párom, de nem élünk együtt, ennek már több éve. A legszebb éveimet, a 20-as éveket egyedül éltem le, én nem tudtam férjhez menni, mint a többi velem egykorú huszonévesen."
Nekem is van ismerősöm akiknek már gyerekük van ,de én nem foglalkozok vele:)
Én élem az életet:)
Amíg ők a gyerekkel kínlódnak én addig bulizok.
Én szerintem ez egy lehetőség arra ,hogy próbálgasd magadat esetleg a pasikat ,mert jó formán semmi tétje nincs neki.
Az introvertáltságon meg lehet vátoztatni.
Csak járj sokat emberek közé.
Menj bulizni.(Ugye ennek több formája van.Remélem ezt nem kell felsorolni.)Meg egyébbként is ,ha eljársz emberek közé akkor előbb utóbb találni fogsz valakit akivel működik a dolog.
De egyébként olvasd el ezt a könyvet: Kevin Leman Péntekre új ént,Van férjes verzióban is.Nagyon sok új hasznos információt át ad a könyv arra vonatkozóan ,hogy kik is vagyunk.
,,semmit nem értem el az életben."
Mert mit kellett volna?Az emberek többsége semmit nem értel az életben ,csak beállnak a legközelebbik gyárba dolgozni és ott élik le az életüket.
De én szerintem ez még jobb is ,mert legalább tisztábban vagy ezzel.(Én találkoztam olyan emberrel akinek el volt szálva az agya ,mert x évet lehúzott valami sz*r helyen.Mindenkit piszkált és ennek az lett a vége ,hogy kirugták :) XD )
De ugyan akkor használd fel motivációnak.
Menj tanuljál valamit.Egy új szakmát vagy ha nincs érettségid akkor végezd el és próbáld meg az egyetemet stb.
Én is ezzel fogok próbálkozni.
,, egy egyszerű munkásember,"
És? Ezen lehet változtattni!
Ahogy felül le írtam tanulj!
,,csak szégyenkezhetek magam miatt, mert nem vagyok okos, és ügyes sem"
Az okosságon lehet változtattni ,ha elkezdesz könyveket olvasni,tájékozódni stb.
Olvasd el a Péntekre új én könyvet ,ha mást nem is olvassol.
Vagy ,ha nem segít semmi akkor menj el pszichológushoz.
(Az a lényeg ,hogy csinálj valamit ,mert csak úgy fejlődik a személyiséged ,hogy ha érnek téged új ingerek,események,történések stb.)
Na mindegy én le írtam a véleményemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!