Amikor lehetőségem van rá állandóan telezabálom magam, hogyan állhatnék le ezzel?
Szóval még nem vagyok kövér és nem is szeretnék az lenni ezért szeretném valahogy megoldani ezt a problémát.
Amikor hazajövök suliból az az első dolgom, hogy eszem. Ezzel még semmi baj sincs, hiszen egész nap alig eszem valamit, nem is vagyok olyan éhes. Hétvégén amikor egész nap itthon vagyok akkor ugye mindig itt van a kaja és nem tudom megállni, hogy ne egyek, még akkor is eszem ha nem vagyok éhes és emiatt másnap reggel olyan rosszul vagyok, hogy azt még a legrosszabb ellenségemnek sem kívánnám. Ebből az következik, hogy suliba sem tudok menni az orvoshoz meg csak azért megyek, hogy igazolást írjon. A hétfő reggeleim már csak ilyenek, néha figyelek, hogy vasárnap ne egyek csak délben, de most ez valahogy kiesett, hogy figyelnem kellene erre és ma sem voltam suliban.
És most a lelki problémáimról.
Mondhatni depressziós vagyok, nem akarok élni, mert semmi értelme, nem hiszem, hogy lenne látnivalóm ebben a világban, vagy hogy számítanék valakinek. Barátaim nincsenek a zárkózottságom miatt, van egy barátnőm akivel jól el tudok beszélgetni, olyan igazi barátnő, de ettől függetlenül sem látom túl sok értelmét, hogy éljek. Még együtt szoktunk azon gondolkodni, hogy hogyan ölnénk meg magunkat, beteges. Már az sem érdekelne ha valamilyen betegségben meghalnék. Azért az pozitívum, hogy megölni soha nem ölném meg magam, de reménykedem, hogy nem fogok túl sokáig élni.
Emiatt a kedvtelenség miatt eszem olyan sokat vagy semmi köze hozzá?
Igen, füvet én is szívesen szívnék.
Egyáltalán semmi célom, és nem érzem úgy, hogy egyszer majd történik egy érdekes dolog az életemben. Ha felnövök vagy lesz munkám vagy nem, ha lesz akkor az sem lesz valami érdekes, szóval az egész életem egy szívás lenne. Semmi sem érdekel igazán, ezért nincs is hobbim.
Akkor füvezz, szívd csak el az agyadat és előbb-utóbb annyira elbutulsz, hogy ez az egész már nem fog érdekelni. Vagy pedig szokj rá keményebb drogokra, és abba még bele is halhatsz, és tessék, meg van oldva minden bajod.
(igen, olyan gonosz vagyok, hogy a drogosokat helyből elítélem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!