Írnátok kívánság listát?
Figyelt kérdés
Leginkább tárgyakra lennék kíváncsi,kit mit szeretne,ki miről álmodik esetleg kinek mire van szüksége,amit nem tud megvenni.Kort és nemet is.
Azért érdekel,mert beszélgettem egy emberrel,akinek már csak a 700,000res laptop volt az álma...nekem nagyon sok apróság is van.Kíváncsi vagyok ki,hogy van ezzel:)
2010. okt. 24. 17:55
21/23 A kérdező kommentje:
utolsó Te hova készülsz?vigyél magaddal!!!:D
2010. okt. 24. 23:39
22/23 anonim válasza:
21:13
:D
Komolyan nem tehetek róla..:D
Ez már amolyan berögződéssé vált..:D
Egyszerűn teljesen kétségbe vagyok esve hogy mi lesz ha már nem gyártanak babatestápolót...:D
Komolyan ezt fel kellene venni videóra amikor nem találom a "talpkrémet" totál idegbeteg vagyok mert száraz a lábam..:D
:D:DD
23/23 anonim válasza:
szervusz! Én azt kívánom, hogy bárcsak találkozhatnák a barátommal, aki nagyon messze lakik tőlem, de nagyon szeretem, de nem tudom, mikor találkozhatok vele. És még azt is, hogy bárcsak felvennének végre az egyetemre.. Ezek az álmaim...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!