Írnátok kívánság listát?
Leginkább tárgyakra lennék kíváncsi,kit mit szeretne,ki miről álmodik esetleg kinek mire van szüksége,amit nem tud megvenni.Kort és nemet is.
Azért érdekel,mert beszélgettem egy emberrel,akinek már csak a 700,000res laptop volt az álma...nekem nagyon sok apróság is van.Kíváncsi vagyok ki,hogy van ezzel:)
A kismama vagyok. Egy ultrahangos kepet szeretnek a Babamrol :)
Sajnos pocakos fotom se nagyon van... Nem engedhetem meg magamnak, hogy ilyesmire koltsek(digitalis fenykepezogep), kolcson kerni pedig nem nagyon szeretnek...
Ugyhogy most jol jonne egy fenykepezogep :))
De persze sok mindenre szuksegem lenne, de egyenlore megelekszek annyival, ami van...
bankszámla roskadva lóvéval
saját lakás
egy kényelmes bringa ülés
bringa pumpa
km óra vezetéknélküli
téli csizma
vitaminok
eljegyzési gyűrü palival
babakocsi babucival
hangfalszett
nagyobbacska lcd monitor
pink sugar parfüm v avon extraordinary
turmixgép, zsír nélküli sütő
jogsi terepjáróval
ennyike ami sürgős :)
Ha lenne pénzem, akkor útra kelnék és haza sem jönnék amíg a következőket meg nem vettem:
- 3-4 pár cipő
- Estée Lauder alapozó
- 1-2 nadrág és felső
- fűző(k)
- egy aranygyűrű
- laptop
- Ipod
Hirtelen ennyi ;=)
- bankártyámon sok manit(most szegénység van:(
-egy új telefont
-táskát
-pénztárcát
- ruhát
-laptopomhoz tokot
-hajfestéket
más nem jut most hirtelen eszembe, de biztos van még egy csomó:)
Szeretnék egy normális laptopot mert ez a notebook igencsak xar.
Aztán még szeretnék egy normális gatyát egy új Converse és egy új DC cipőt,egy olyan 1200Ft-s füzetet amit láttam ma a tescoba csak annyit azért nem adok egy füzetért..
Meeeg egy LCD Tv-t,egy naaagy gardróbszekrényt,és egy karton babatestápolót[Nagyon száraz a bőröm és úgy nem tudok elaludni hogyha száraz a talpam.:D]
Hát asszem ennyi nem nagy kívánságok.:)
Ja meg még egy Sony Ericsson Xperia is jól jönne..:)
14/L
"úgy nem tudok elaludni hogyha száraz a talpam.:D"
bocs az offért de ez aranyos. :'DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!