Baj szerintetek ha eszem a papírt?
Figyelt kérdés
Ne írjátok NEM a humor kategóriába akart menni tényleg szoktam papírt enni. Lehet ettől szerintetek valami baj??? Kulturált emberek válaszát várom.2010. okt. 23. 19:08
1/25 anonim válasza:
Ez a mennyiségtől függ. Kis mennyiségben nem árthat, viszont nagy vagy rendszeres fogyasztása esetleg problémákat okozhat a papírban található cellulóz miatt. Amúgy az egerek is eszik és ők is biológialiag hasonló felépítésűek, mint mi emberek.
2/25 A kérdező kommentje:
Akkor ez most jó hír hogy az egerek is eszik?
Egyébként rendszeresen és nagy mennyiségben például naponta megeszek egy újságot.....
2010. okt. 23. 19:18
3/25 anonim válasza:
Engem is próbálnak etetni az újságokkal, de én nem veszem be :)
4/25 anonim válasza:
De miért? Finom? Hiányzik? Vagy csak kényszercselekedsz? Vagy mégis hogy jön ez, hogy "na, akkor elolvastam a Nemzeti Sportot, és most megeszem" ?
Nem tudnál leállni vele? Nem hiában nincs benne az egészséges táplálkozás alapjai közt a papír.
5/25 anonim válasza:
Én kiskoromban megfogtam a mesekönyvet leültem a földre és adjad neki :D nem volt semmi bajom tőle ráadásul azokra rajzolva is volt meg írva te meg sima papírt eszel szal szerintem nem lesz semmi bajod :D
6/25 anonim válasza:
Szerintem nem túl jó dolog, jobb lenne ha leszoknál róla, mert elég furcsa szokás, mondjuk az életkorodtól is függ, mert ha még gyerek vagy könnyen leszokhatsz róla...
7/25 anonim válasza:
És ezt hogy igy meglátod a traffikban az ujságot és nyami nyami? xD de talán nem tom hogy az ujságban a tinta lehet káros ha ez komoly - Metropol pékné módra xD - próbáltál már fött vagy sült valamit csinálni ujságból?
8/25 anonim válasza:
előző vagyok amúgy a papír gyártásakor olyan anyagot használnak a fa kezeléséhez vagy mi a fenéjéhez ami a fekáliában meghtalálható :D elrettentés képp :) mentél már el papírgyár mellett (sz@r szag van) xD
9/25 anonim válasza:
Én néha a Zsebkendőt eszem meg....:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!