Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Baj szerintetek ha eszem a...

Baj szerintetek ha eszem a papírt?

Figyelt kérdés
Ne írjátok NEM a humor kategóriába akart menni tényleg szoktam papírt enni. Lehet ettől szerintetek valami baj??? Kulturált emberek válaszát várom.
2010. okt. 23. 19:08
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
Ez a mennyiségtől függ. Kis mennyiségben nem árthat, viszont nagy vagy rendszeres fogyasztása esetleg problémákat okozhat a papírban található cellulóz miatt. Amúgy az egerek is eszik és ők is biológialiag hasonló felépítésűek, mint mi emberek.
2010. okt. 23. 19:17
 2/25 A kérdező kommentje:

Akkor ez most jó hír hogy az egerek is eszik?

Egyébként rendszeresen és nagy mennyiségben például naponta megeszek egy újságot.....

2010. okt. 23. 19:18
 3/25 anonim ***** válasza:
96%
Engem is próbálnak etetni az újságokkal, de én nem veszem be :)
2010. okt. 23. 19:21
 4/25 anonim ***** válasza:

De miért? Finom? Hiányzik? Vagy csak kényszercselekedsz? Vagy mégis hogy jön ez, hogy "na, akkor elolvastam a Nemzeti Sportot, és most megeszem" ?

Nem tudnál leállni vele? Nem hiában nincs benne az egészséges táplálkozás alapjai közt a papír.

2010. okt. 23. 19:22
 5/25 anonim ***** válasza:
88%
Én kiskoromban megfogtam a mesekönyvet leültem a földre és adjad neki :D nem volt semmi bajom tőle ráadásul azokra rajzolva is volt meg írva te meg sima papírt eszel szal szerintem nem lesz semmi bajod :D
2010. okt. 23. 19:23
 6/25 anonim válasza:
56%
Szerintem nem túl jó dolog, jobb lenne ha leszoknál róla, mert elég furcsa szokás, mondjuk az életkorodtól is függ, mert ha még gyerek vagy könnyen leszokhatsz róla...
2010. okt. 23. 19:24
 7/25 anonim ***** válasza:
74%
És ezt hogy igy meglátod a traffikban az ujságot és nyami nyami? xD de talán nem tom hogy az ujságban a tinta lehet káros ha ez komoly - Metropol pékné módra xD - próbáltál már fött vagy sült valamit csinálni ujságból?
2010. okt. 23. 19:24
 8/25 anonim ***** válasza:
24%
előző vagyok amúgy a papír gyártásakor olyan anyagot használnak a fa kezeléséhez vagy mi a fenéjéhez ami a fekáliában meghtalálható :D elrettentés képp :) mentél már el papírgyár mellett (sz@r szag van) xD
2010. okt. 23. 19:27
 9/25 anonim ***** válasza:
Én néha a Zsebkendőt eszem meg....:D
2010. okt. 23. 21:01
 10/25 anonim ***** válasza:
24%
Zsepi ala natúr
2010. okt. 23. 21:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!