Baj ha eszem a papirt?
Figyelt kérdés
15F vagyok és szeretem enni a papirt. Papirzsebkendőt, füzetlapot, ásványvizesüvegről a papirt, csokispapirt...2010. aug. 6. 10:54
1/20 anonim válasza:
Ez nem a humor kategbe akart menni?
5 évesen még én is ettem a rajzlapot....
15/L
2/20 anonim válasza:
Hehehe :D Jót nevettem.
Még kisebb voltam, azt anyum nem merített nekem kaját akkor elkezdtem enni a papírt, hogy én itthon nem kapok kaját. :D Most ez eszembe jutott :D
3/20 anonim válasza:
Hát nem is normális dolog.Minden retket beviszel a szervezetedbe.
4/20 A kérdező kommentje:
Egy cseppet sem humor. Eszem a papirt, van amikor kiköpöm, de van amikor lenyelem.
2010. aug. 6. 11:05
5/20 anonim válasza:
Egyél Népszabadságot, elmegy tőle az étvágyad. :D
6/20 anonim válasza:
Mit szeretsz benne? Milyen ízű?
Egészségedre amúgy!
7/20 anonim válasza:
na persze a csokis papírt meg se tudnád emészteni..meg annak semmi íze nemlehet,mert nem tudod lebontani a szádba,az tuti
8/20 anonim válasza:
Hát igen, baj, mivel nem tudod megemészteni...Amúgy ennek valami oka lehet, nem? Miért szereted enni a papírt, mit érzel közben/előtte/utána? Annyira azért nem vicces probléma, arra nem gondoltál, hogy esetleg elmenj pszichológushoz?
9/20 anonim válasza:
Én is régebben megcsócsáltam olvasás közben, de aztán kiköptem. :) Ilyen hosszú finom papírból készült szerpentint ettem. Aztán átszoktam a répára. :D
10/20 anonim válasza:
Szerintem is jó, én is szoktam papírt enni, szerintem a TESCO-s A4-es félfamentes rajzlapnak van a legjobb zamata.
De nem vetem meg a papírzsebkendőt sem, ha ti tudnátok mennyi vitamin van a papírban....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!