Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Az mit jelent ha nem mindig...

Az mit jelent ha nem mindig vagyok teljesen önmagam és miért van ez ?

Figyelt kérdés

Fogalmazhato úgy a dolog , hogy részben mintha egyes emberek befolyásolják vagy manipulálják egymást meg akár engem is?

Habár nem tudom mi különbség van kettő szó között, hogy befolyásolás meg manipulálás de szerintem szinte lényegében majdnem ugyan azt jelenti mind a kettő szó maximum a manipuláció kissé erőteljesebb és úgy mond a társadalomban a magasabb szinten elhelyezkedő emberek használják.

2023. dec. 30. 21:59
 1/5 A kérdező kommentje:
De viszont a legfőbb kérdésem itt az lesz, hogy mit jelent az ha valaki nem teljesen önmaga és miért?
2023. dec. 30. 22:00
 2/5 anonim ***** válasza:
Dobj be egy snickerst!
2023. dec. 31. 09:53
 3/5 A kérdező kommentje:
😅 what ?
2023. dec. 31. 18:16
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem látta a reklámot.

A nem vagy önmagad kifejezés sok mindent takarhat.

Pl egy adott pszichés probléma megrontja az igazi éned, de akár lehet alkohol vagy bármi külső tényező, de akár bárki külső személy is lehet rád jó vagy rossz hatással rád.

Így olyan lehetsz, amilyen pl nem vagy vagy csak elnyomtad magadban és nem ismerikaztaz oldalad.

Szerelem, depresszió, stb is ilyen tényezők.

A kérdés az, hogy te esetedben mi/ki mit okoz, amiért nem a megszokott vagy.

2023. dec. 31. 18:37
 5/5 A kérdező kommentje:
Erről valami könyvet tudnál nekem ajánlani légyszives? Köszönöm
jan. 1. 00:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!