Hogyan lehetne megoldani, hogy ne zavarjanak engem az illatok meg az ízek?
Valami hihetetlenül finnyás vagyok.
Télen a városban sokszor nem tudok sétálni, mert akik kályhával fűtenek, büdösítenek és megfájdul a fejem az oxigénhiánytól.
Nem szeretek étterembe menni, mert ízfokozó van mindenben, de másoknál sem szeretek enni, mert vegetát használnak. Ez gondot okoz a családi összejöveteleknél.
Múltkor anyám hozott zeller zöldet a boltból, én meg hihetetlenül örültem neki, mert ritkán kapni ennyit, a levesbe pedig kötelező jelleggel szoktam tenni.
Megszagoltam, erre hal szaga volt, mire kiderült hogy közel volt téve a csomagolt hekkhez. Nyilván levesbe továbbra is megfelel, mert belefő a finom íze, csak zavart hogy nem tudtam rendesen megszagolni.
Ez sem túl régen volt: anyámék vettek pogácsát az Aldiban, és bár nem vagyok oda az ilyen kész termékekért, azért egy felet megettem, de engem rohadtul zavart hogy végig baracklekvár íze volt. Vagy azzal együtt volt a sütőben amíg elkészült, vagy egymás mellett voltak, de zavart.
Nyáron kiment a macsek az udvarunkra, erre fűnyíró szaggal tért vissza hozzánk, hát persze hogy nyitva volt a tárolónk.
Múltkor párom visszajött a nagy wcről és éreztem rajta a sz…szagot, pedig akkor még nem is tudtam hogy wczett.
Ha nincs behűtve üdítő vagy sör, jeget teszek bele, de akkor meg jég íze lesz az inni valónak.
A legrosszabb pedig az összes illatosító, parfüm, az emberek az utcán akik bűzlenek a kemikáliától egyszerűen megőrjít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!