Ha ki teszem a “ne zavarjanak táblát “ es bejön a szállodában levő hölgy miközben a szobában vagyok az éjszaka közepén az ütközik valamilyen törvénybe?
Szerintem ugy ertette a kerdezo, hogy egy elore megbeszelt holgy, aki tudja, hogy melyik szobaba kell menni.
Kerdezo, a recepcion mit mond a holgy?
Milyen hölgy? Mi a kérdés? Egy másik vendég? Tanár? G
Gondolom, hangosak voltatok
Bejön a szállodában levő hölgy, hogy muszáj aludni?
Nem értem, de a szálloda alkalmazottja nem mehet be, csak vészhelyzetben és elvileg nem is fog, ha kint van a tábla. Lehet, hogy félreértjük a leírásodat.
Úgy értelmeztem, hogy az osztállyal vagytok, a tanár nem szólt, hogy aludjatok, de egy ismeretlen hölgy berontott, hogy aludni kéne.
Nem tudom, hogy ez sért e szabályt, nyilván ha kint van a tábla, ha nincs, nem rontok be más szobájába, ha valami problémám van kopogok. De feltételezem, zavartatok más embert/embereket a szálláson, amit megint csak nem illik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!