Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ne zavarjanak módban, a hívó...

Ne zavarjanak módban, a hívó félnél mit ír ki a telefon?

Figyelt kérdés
Este próbáltam hívni az egyik ismerőst,mert tudom,hogy dolgozik, bár néha tud aludni, és folyamatosan foglaltat jelzett a telefon, pedig be van kapcsolva a hívásvárakoztatása, és volt is,hogy azért tettük le,mert hívta a lánya. Ha számít, Samsung A52-es telefonom van
2023. szept. 21. 02:08
 1/6 A kérdező kommentje:
Illetve persze volt,hogy én hívtam mikor mással beszélt, és olyakor rendesen kicsörög.
2023. szept. 21. 02:26
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Semmit nem, nála ugyanúgy jelzi a hívást csak hang és rezgés nélkül
2023. szept. 21. 06:30
 3/6 A kérdező kommentje:

#2 Szerintem félreértetted. A kérdés az volt, hogy nálam, mint hívó félnél ezt a foglalt szöveget kell mutassa ilyenkor? Lehet a némításra gondoltál.

Közben keresgéltem, és iPhone esetén igen

https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilt..

2023. szept. 21. 07:16
 4/6 Morzsi007 ***** válasza:
Egy felet kicsörög és, mintha kinyomná a hívott. Így jelzi a telefonján, hogy ki hívta. Neked meg foglaltad jelez.
2023. szept. 21. 07:33
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi!
2023. szept. 21. 07:37
 6/6 Ypszilon1980 ***** válasza:
A ne zavarjanak mód alapból csak lenémít mindent, tehát neked ugyanúgy kicsörög. A hívásvárakoztatásnál ha mással beszél, akkor neked ugyanúgy kicsörög, neki meg jelzi egy rezgéssel vagy pittyegő hanggal. De ez beállítás kérdése is, mert pl. haveromnál úgy van, hogy kicsörög egyet és küld egy sms-t, hogy foglalt és visszahív, de közben nála megjelenik, hogy hívtam.
2023. szept. 21. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!