Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ki hogyan szúrta el az életét?...

Ki hogyan szúrta el az életét? Mire jött rá közben?

Figyelt kérdés
2023. dec. 29. 18:43
1 2
 11/14 anonim válasza:
28%
Nincs senkim, magányos vagyok, sosem volt még párom, pedig 23 éves vagyok. Nem kellett volna megszületnem.
2023. dec. 29. 21:07
 12/14 anonim ***** válasza:
68%
Rossz munkahely váltás. Egy közeli nagyvállalat leígérte a csillagokat, így a korábbi rossz helyről váltottam. Odamentem, de az ígéretekből semmi sem volt igaz. Végül ellehetetlenítettek a bejárástól (meg velem együtt vagy 100 embert). Most munkát keresgélek, egyik f@s melóból ugrálok a másikba, terv nélkül. Ha rövidesen nem változik, nekem is külföldre kell mennem normális bérért dolgozni.
2023. dec. 29. 21:47
 13/14 anonim ***** válasza:

Nem éltem, úgy igazán.

Most nem ilyen vad partikra, piálásra, cigire, meg rosszabbakra gondolok, hanem, nem jártam el valami sokat otthonról, alig voltam a korosztályommal. Alig gyűjtöttem élményeket, tapasztalatokat. Valamelyest egy burokban éltem, ami kényelmes volt, nem történtek rossz dolgok, de most, 23 éves fejjel, már inkább az árnyoldalát látom ennek.

Nem maradtak barátaim, nekem sem volt párkapcsolatom még, és több téren is tapasztalatlannak, éretlennek és elveszettnek érzem magam.

Tudom, még nem késő ezt helyrehozni, de úgy érzem, saját hibámból, most még nehezebb ez az egész, mint alapból lenne.

2023. dec. 29. 23:36
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem tartottam pihenőt, túlhajszoltam magam, majd egészségem félbetörte karrieremet, amit ezúton nem kapkodva építek ismét s megtanultam: az egészség mindenek felett.
2023. dec. 30. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!