Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » 29 évesen már egy komolyy...

29 évesen már egy komolyy érett felnőtt embernek kellene lennem?

Figyelt kérdés
Annyit értem el az életben, hogy végre bejutottam egy irodába dolgozni, ahol gazdasági asszisztens vagyok. 26-27 évesen kezdtem el bulizni, azóta csak ez az egy dolog érdekel, vagyis igazából ez sem, mert magamra erőltetem, csak hogy ne legyen annyira unalmas az életem. Nem érdekelt sosem semmi, nem voltam menő gyerek, egy kis szürke egér voltam mindig barátok nélkül. Nem veszem komolyan az életet, mindenre tojok
2023. dec. 26. 20:02
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Nővel 25 évesen voltam először, aztán még lefeküdtem 13-al, akik mind 35-50 évesek voltak. Na igen ez is bánt, hogy nem voltam sosek fiatal lánnyal
2023. dec. 27. 07:10
 22/30 anonim ***** válasza:
51%
#20 Rohadtul nem érdekel, hogy te, vagy pár ilyen "jóvágású" ember mit gondol, csak azért válaszolok, mert elkeserítő, és egyben félelmetes látni, hogy sok ember mennyire durván szeretne a másik életébe beleszólni, illetve megszabni, hogy miket csináljon.. Az életben egyszer nem volt problémám abból, hogy otthon élek, velem ellentétben te, viszont hőbörögsz! Azt szeretnéd nekem megmondani, hogy hogyan éljek és miket csináljak. Az a baj, ha találkozol egy kortársaddal, aki nem egy unalmas xar, mint te, akkor hangosan kinyilvánítod nemtetszésedet. Az viszont már nem csak baj, de egyenesen káros is, hogy nekem te megmondod, hogy hogyan éljek, és ha nem úgy, akkor csecsemő vagyok. Nem baj, kellenek hasznos biorobotok is az országba, akik megelégszenek egy gyárral 40 évig, hajrá, gyerünk, én nem mondom meg hogyan élj, csináld! ;)
2023. dec. 27. 15:16
 23/30 anonim ***** válasza:
34%

🤣🤦

Most magadról beszélsz? "Nem baj, kellenek hasznos biorobotok is az országba, akik megelégszenek egy gyárral 40 évig, hajrá, gyerünk, én nem mondom meg hogyan élj, csináld! ;)"

"Az a baj, ha találkozol egy kortársaddal, aki nem egy unalmas xar, mint te,"

Diplomás ember vagyok, a szakmámban dolgozom, ami nem egy gyár. 😉

Egyáltalán nem unalmas az életem, álmaimat folyamatosan valósítom meg. Pl. idén áprilisban párommal Dominikán nyaraltunk egy hetet. Munkámban sikeres vagyok, kollégáim szeretnek. Hitelmentes saját lakásunk van a párommal. Csinos, sportos 33 éves nő vagyok.

Szerintem inkább te irigyled azokat, akik elértek valamit, mert te elszartad az életedet. Ezért hőbörögsz folyamatosan. Vállald a saját életedért a felelősséget. 🤦

2023. dec. 27. 16:18
 24/30 anonim ***** válasza:
A kell az túlzás, nem kötelező, nem "kellene". #21 ha ez bánt, akkor mi tart vissza? Belevághatsz egy 18-20 évessel is, ha ahhoz van kedved.
2023. dec. 27. 18:04
 25/30 anonim ***** válasza:
19%
#23 Persze, hogyne. Én meg a holdon nyaraltam, Kam Ödönke... Onnan tudom, hogy 100%, hogy kamuzol, mert aki valóban utazik, az folyamatosan az álmait valósítja meg, A VALÓSÁGBAN, nem a gyakorikérdéseken, pláne nem henceg idegeneknek azzal, hogy hol volt, mert semmi köze hozzá senkinek. És te voltál apud legerősebb spermája, azzz kemény...
2023. dec. 27. 20:13
 26/30 anonim ***** válasza:
47%

👏🤦🤣

Szóval, azért, mert te nem utazol sehova, mert nincs hozzá anyagi fedezeted, ebből egyből következik, hogy én se, és csak kamuzom. Én megmondtam, hogy csak irigykedsz, mert így reagálsz.

(Dominican Beach koktél lett a kedvencem. Ha érdekel a recept, leírom, hogy mik az összetevők. Catalonia Bavaro Beach-en volt a hotelunk Punta Cana-n. Utazási iroda szervezésében mentünk.)

B+, én is ezt írtam, hogy folyamatosan valósítom meg az álmaimat. 🙄🤦 Nekem egy fehérhomokos pálmafás part volt az álmom. Nem hencegés, csupán nem mindenki olyan csóró és szerencsétlen, mint te. Tavaly 2 -szer voltunk Horvátországban, Vis-szigete és Plitvicei-tavak. Plitvicei-tavak azóta volt bakancslistás, hogy láttam a régi Winnetou (1963) filmeket.

Csak sajnálni tudlak, hogy ennyire irigy vagy másokra, pedig a saját életedért egyedül csak te vagy a felelős. Ahol most vagy az életben, arról mind egyedül csak te tehetsz. A jelenlegi életed a döntéseidnek a következménye.

2023. dec. 27. 21:05
 27/30 anonim ***** válasza:
24%
Ki a fast érdekel Dominika? Vörösre égetni a bőröd, az aztán a nagy móka.
2023. dec. 27. 21:41
 28/30 anonim ***** válasza:
24%

🤦👏🙄

Tudod, feltalálták már a naptejet, meg azt, hogy nem ész nélkül vagy kint a napon. Rémlik valami?

2023. dec. 27. 21:44
 29/30 anonim ***** válasza:
100%

"komolyy érett felnőtt ember" vagy már, ha eltartod magad, és felelősséget vállalsz a cselekedeteidért.

Hogy ezen belül mit csinálsz, az csakis a te dolgod.

2023. dec. 28. 17:47
 30/30 anonim válasza:
Ennek értelmezése messze meghaladja kognitív képességeimet így Szilveszter másnapján.
2024. jan. 1. 19:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!