Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért nem tudok örülni semminek?

Miért nem tudok örülni semminek?

Figyelt kérdés

Körülbelül semminek nem tudok örülni?

Ha kapok ajándékot és tetszik akkor se tudom kimutatni hogy örülök. Aztán van bennem az a MIÉRT PONT ILYEN? MIÉRT ILYEN SZÍNŰ? MIÉRT EZ? MIÉRT NEM AZ?

Aztán sirhatnekom van hogy nem örülök annak amit kapok

Miért van ez így?

2023. dec. 15. 17:19
1 2
 11/13 anonim válasza:

Annó nekem is volt egy ilyen korszakom... Kicsit később elkezdtem azt nézni, hogy mi minden lehet a mögött a tárgy vagy bármi mögött amit éppen kaptam. És belegondoltam abba, hogy miért kapom. Kövezz(etek) meg,de arra jutottam, hogy az emberek, csak azoknak adnak ajándékokat akiket szeretnek és amikro rákészülnek az ajándékozásra azt szeretettel teszik.

Belegondoltam abba hogy hogyan készültek rá, miket gondolhattak épen és ez engem melegséggel töltött el. Amióta íígy szemlélem a dolgokat kb mindennek is tudok örülni.

2023. dec. 17. 22:02
 12/13 anonim ***** válasza:

Állíts fel egy célt, érd el! Akkor majd őrülsz egy kis ideig. Aztán állíts fel egy másik célt , érd el! És így tovább ismételgesd ezt.

Az ajándékban pedig nagyobb öröm, ha adjuk, mint ha kapnánk. Az ajándéknak pedig őrülj. Az a tiéd, azt csinálsz vele, amit akarsz. El is cserélheted, el is adhatod. Csak nem sértődik meg senki sem ezen. Ha mégis, akkor miért adott volna ajándékot?

Az ajándékban pedig az a cél, hogy akinek adjuk, annak örömöt akarunk szerezni. Azután azt csinál az ajándékkal az illető, amit csak akar. Az már az övé.

Persze lehet, neked nem pont az ajándék a szeretet nyelved. Az 5 szeretet nyelv közül mindenkiben 1 vagy kettő dominál, a másik hármat kevésbé értékeljük.

Nincsen veled semmi gond.

[link]

Itt kezdődik az önismeret. Derítsd ki, melyik a te szeretetnyelved! vannak erre tesztek is.

2023. dec. 18. 11:01
 13/13 anonim ***** válasza:
Annak örülj, hogy valaki így akart örömöt szerezni neked.
2023. dec. 18. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!