Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Veletek is szokott ilyen lenni?

Veletek is szokott ilyen lenni?

Figyelt kérdés

Néha mintha már elegem lenne saját magamból is , hogy alig tudok magabiztosabb lenni határozottabb is akár másokkal szemben is vagy dolgokkal kapcsolatban, hogy mikor mit szeretnék csinálni. Ezt hogyan lehetne magunkba erősíteni?

Meg mintha néha mások uralma vagy mit tudjam én mivan rajtam mintha néha valami lenne rajtam annak kapcsán, hogy sokszor nem tudom mit akarok vagy csak hogy szimplán bizonytalan vagyok saját magammal szemben is. Ilyenkor mit lehetne tenni?

2023. dec. 11. 15:48
 1/2 anonim ***** válasza:

Mindig gondold végig hogy éppen mi lenne az amit csinálnod kell, és mennyire fontos. Ha úgy érzed hogy irányítanak, mondj néha nemet. Mindig kész tényeket állíts magad elé pl. matekot vagy irodalmat tanuljak? helyett Most matekot tanulok. Legyen egy fontossági sorrended,hogy el tudd dönteni, hogy mit csinálj. Amikor én bizonytalan voltam magammal,az segített hogy építő kritikát fogalmaztam meg magammal kapcsolatban pl. Ezt ügyesen csináltad! vagy Nem ez volt rá a legjobb mód.

Remélem tudtam segíteni.

2023. dec. 12. 17:17
 2/2 anonim ***** válasza:
Az ön- és emberismereted fejlesztésével.
2023. dec. 12. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!