Az Isten szívat engem? Veletek szokott ilyen lenni?
Figyelt kérdés
Van egy játék, League of Legends. Hogy tovább juss, sok pontot kell szerezned sok órás meccsekkel, ha sokat nyersz, bekerülsz Promo-ba. a promo-k a legfontosabb meccsek. És most jön a lényeg.
Soha nem romlik az internet, a számítógép, az áram, SOHA
De amikor promóban vagyok egyből elmegy az áram, akár egymás után 5x is, amíg nem vesztem el a meccset.
(ha pár percig lelépsz a játékból már elég nagy hátrányban leszel, és nem tudod visszahozni csak nehezen)
És ez már ezerszer megtörtént, hogy mindig jó, csak mondjuk leáll a játék csak úgy, vagy épp elmegy az áram. De ez mi?
2016. márc. 24. 17:51
1/2 anonim válasza:
Ez a tételes cáfolata a "Soha nem romlik az internet, a számítógép, az áram, SOHA" mondatodnak. De, igen, elromlik, elmegy, megszűnik. Hogy pont olyankor IS, hát, így jártál. Reklamálj a szolgáltatónál.
2/2 anonim válasza:
Ez azt jelenti, hogy ideje megnézetni a számítógéped (esetleg internetkapcsolatot), hogy mi okozza a leállás t, illetve a vezetékrendszert, hogy miért megy el az áram.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!