Miert nem szolal meg egyik osztalytarsam nagyon regeota? (lenn)
am csak azert kerdezem mert nem tom elkepzelni hogy mibaja lehetne. nah szoval :
Van egy osztaly tarsam nem szollat meg 3 eve vagy tobb,csak a tesojaval beszel meg szuleivel otthon,allitolag egyik lany latta a plazaba a tesojaval beszelgetni. de 3 eve nem beszel suliban vagyis papirra ir es akkor azt oda adja a haverjanak,de a tanarok annyit mondanak nekunk hogy : Hadjatok ot beken,mar a tanarok se kerdezik oran meg,vegulis tudjak hogy tudja..de esetleg arra gondoltam hogy vami lelki baja van. mert a tesojaval se nagyon beszel csak neha,de ahogy eszre vettem nagyon jol elvan magaban meg az egyik haverjava.
-nem nagyon szereti ha kerdezik valamirol..
-nem szereti ha nezik stbstb
egyebkent nem felenk mert onnalloan is tud mindent csinalni nem gorcsol be ha egyedul kell valmait csinalni az egesz osztaly ellot,kicsit furan mozog :D japan olyan mint egy figura egy anime mesebol,ma mellem ult nem tom hogy volt mersze. :D kicsit megilyesztett.. :)
de segiteni szeretnek neki! :) de nem tom hogyan xdd mivel nem tom mibaja,nem kerdezem meg mert ugyse valaszolna vissza. :D de ha valaki irna otleteket akkor ugy neznek ra.. :) meg megprobalnek segiteni neki,de ha nem akkor nem segitek neki,megoldja az magatol is x'dddddd
De o nem ilyen.. nem fel semmitol es nem csinal semmi kulonlegeset oran csak azt amit kell.. lehetseges h ilyen alapbol a termeszete (?) nemis tudom.. :( de .. sajnalom ..
egyebkent szokott nevetni de hangtalanul.. (nem tom mibaja,de azthiszem kiszallok a segitekneki projektbol) x'ddddd
de azert irjatok kiwi vagyok azert mibaja lehet.
pl. meg szolitottuk,es rank nez aztan meg elmegy,semmitobb. x'dd
ezt az oldalt talatam.. olvass bele..
A helyzet viszont az hogy o a tanarnak se szol vissza. *senkinek* maaximum ha annyira kozel all hozza hogy midnennap latja vagy baratok akkor annak *ir* de az ritka mint a feher hollo,allitolag amint irtam batyjahoz 1x lattak h beszel (halkan) szerencsere hattal alt az aki latta szoval nem latta h latjak az osztalybol.
de volt egy nagyon furcsa eset amikor egyik lany meg kerdezte hogy : Are u done with the hw. es vissza valaszolta ra egy kcsit kesobb hogy : no ennyivolt a 8 altalanosig.
most 8 adikosok vagyunk xdd ami azt jelenti h otthon 7.esek.
:$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!