Miért néznek le ennyire az emberek?
Jól tudok angolul és németül is, bizonyítványom is van róla, de nem az a lényeg, hanem az,hogy nagyon szeretek angolul olvasni is, nem jelent különösebb gondot olvasgatni bármelyik angol weboldalt stb...
DE csendes, zárkózott, bizalmatlan, halkszavú ember vagyok, nem igazán barátkozok senkivel sem (és talán ez az oka annak, hogy senki sem ismer el) pl a mostani csoportomban senki sem beszél angolul + németül is, max 1 nyelven, és max középfokon, velem úgy vannak, hogy "ki sem nézték volna belőlem, hogy ilyen jó a nyelvtudásom" meg "biztos azért tudom ilyen jól, mert vagy 5-6 évig tanultam főiskolán" (1,5 évig tanultam főiskolán, de mindegy...) Senki sem örül neki, vagy áll hozzá pozitívan ebben a csoportban ehhez, sőt csak még inkább kiközösítenek, (a külsőm, + a viselkedésem -fentebb leírtak miatt) és rosszindulatúan, lekicsinylően beszélnek róla(m), ami nagyon bánt.
"Bezzeg" ha a falusi, "nagypofájú" cigány lány, akit egyébként elfogadnak a csoportban, már ki tudja nyögni, hogy "Guten morgen, Frau Erika", még meg is tapsolják, és örülnek neki, meg biztatják, + angol oldalt olvasni kuriózum számukra, stb...(jó,egyébként nyelvet nem tanulunk a csoportban, csak néha kerül elő, de akkor is)
Szerintem ez megalázó, csak az a baj, hogy nem csak ebben a csoportban volt ilyen, hanem pl főiskolán is ugyanez volt :'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!