Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért néznek át rajtam egyes...

Miért néznek át rajtam egyes emberek?

Figyelt kérdés
Vannak olyan osztály/iskolatársaim, akik úgy tesznek, mintha nem is léteznék. Igazából én sem bírom őket, de ezt nem mutatom ki, egyszerűen nem foglalkozok velük (ők teljesen mások, mint én, tudjátok, a suli legmenőbbjei... -.-) én pedig ezt eléggé utálom. De nem vagyok velük bunkó. Ezek a fiúk pedig (+ 1-2 lány is) már olyan szinten semmibe vesznek, hogy az már egy kicsit rosszul esik. Nem értem, mi bajuk van velem. Talán érzik, hogy én sem vagyok odáig értük? Úgy veszem észre, rajtam kívül senkivel nem ennyire elutasítóak. Egy kicsit furcsa ez nekem, mivel eddig soha senkinek nem volt velem különösebben baja. Bennem van a hiba, és próbáljak meg változtatni, vagy egyszerűen sz*rjam le őket? :S 15L
2010. szept. 18. 19:26
 1/9 M@x ***** válasza:
100%
sz*rd le őket!
2010. szept. 18. 19:36
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
figyelj még mindig jobb mintha kiközösítenének és terrorizálnának...
2010. szept. 18. 19:38
 3/9 anonim ***** válasza:
52%

Micsoda? Most az a baj, hogy te nem foglalkozol veluk, es ok "ennek ellenere" atneznek rajtad? Ha te azt irod, hogy nem vagy oda ertuk, akkor miert varod, hogy ok kozeledjenek feled, vagy szeressenek? Es most semmibevesznek, vagy elutasitoak? Mert ez nem mindegy.

Szerintem feltekeny vagy rajuk, hogy ok menok te meg nem.

2010. szept. 18. 19:49
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Egy Baráti csoportba volt egyszer egy csaj aki így viselkedett velem, pedig én még csak bunkó se voltam vele sőt ellenkezőleg. De ő örökké belém kötöt kritizált átnézett rajtam. Nagyon idegesítő volt, egy időbe gondoltam hogy jól megmondom a véleményem, de aztán inkább leszartam, nos semmi nem változott szimplán nem találkozunk már. De én javaslom ha nagyon zavaró akkor mondd meg nekik, hogy te is leszarod őket és ők se foglalkozzanak veled még annyira se hogy éreztessék hogy nem kedvelnek, meg lehet egymás mellet kulturáltan lenni egy más mellet. De le is szarhatod őket csak kérdés meddig bírod, mert én türelmes tipus vagyok de ha sokáig flegmázott volna a csaj egyszer elszakadt volna a cérna.

A menő nem menő ezek meg úgy is elmúlnak csak a sulira jellemző.

2010. szept. 18. 19:56
 5/9 anonim válasza:
mert közönséges vagy.
2010. szept. 18. 20:48
 6/9 anonim ***** válasza:

"Vannak olyan osztály/iskolatársaim, akik úgy tesznek, mintha nem is léteznék. Igazából én sem bírom őket, de ezt nem mutatom ki, egyszerűen nem foglalkozok velük "

Ebben a mondatodban ott a válasz, azt kapsz amit adsz

2010. szept. 18. 21:24
 7/9 anonim ***** válasza:
Túl átlátszó vagy...
2010. szept. 18. 21:46
 8/9 A kérdező kommentje:
eddig egyszerűen leszartak, most már vannak dolgok, amiket én bunkózásnak veszek. Nem értem, miért lennék közönséges. És nem, tényleg nem vagyok menő, de nem vagyok buta, vagy csúnya, hogy ezért kiközösítsenek. Simán "befogadnának", de én nem bírom őket, mert a legtöbbjük egy elkényeztetett, beképzelt majom. Ha vmiért egymáshoz kell szólnunk, sosem vagyok velük elutasító, ők pedig elég látványosan kimutatják, hogy nem bírnak. Ez az, amit nem értek.
2010. szept. 18. 21:52
 9/9 anonim ***** válasza:
pucéron járkálj az uton...senki nem fog rajtad áttnézni ink mindenki megbámul
2010. szept. 19. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!