Miért néznek le ennyire az emberek?
Jól tudok angolul és németül is, bizonyítványom is van róla, de nem az a lényeg, hanem az,hogy nagyon szeretek angolul olvasni is, nem jelent különösebb gondot olvasgatni bármelyik angol weboldalt stb...
DE csendes, zárkózott, bizalmatlan, halkszavú ember vagyok, nem igazán barátkozok senkivel sem (és talán ez az oka annak, hogy senki sem ismer el) pl a mostani csoportomban senki sem beszél angolul + németül is, max 1 nyelven, és max középfokon, velem úgy vannak, hogy "ki sem nézték volna belőlem, hogy ilyen jó a nyelvtudásom" meg "biztos azért tudom ilyen jól, mert vagy 5-6 évig tanultam főiskolán" (1,5 évig tanultam főiskolán, de mindegy...) Senki sem örül neki, vagy áll hozzá pozitívan ebben a csoportban ehhez, sőt csak még inkább kiközösítenek, (a külsőm, + a viselkedésem -fentebb leírtak miatt) és rosszindulatúan, lekicsinylően beszélnek róla(m), ami nagyon bánt.
"Bezzeg" ha a falusi, "nagypofájú" cigány lány, akit egyébként elfogadnak a csoportban, már ki tudja nyögni, hogy "Guten morgen, Frau Erika", még meg is tapsolják, és örülnek neki, meg biztatják, + angol oldalt olvasni kuriózum számukra, stb...(jó,egyébként nyelvet nem tanulunk a csoportban, csak néha kerül elő, de akkor is)
Szerintem ez megalázó, csak az a baj, hogy nem csak ebben a csoportban volt ilyen, hanem pl főiskolán is ugyanez volt :'(
Nézzenek is le a rasszista megnyilvánulásod miatt.
Te is lenézed őt,téged akkor miért ne?
Legalább tanul valamit...
Az elismerést mindíg pénzben mérd, ha pedig kevés az összeg amit ajánlanak, kezet se fogj az illetővel hanem xard le!
Elismerést csak a családotól várj, de szerintem mindennél nagyobb elismerés az ha a saját gyereked felnéz rád, és te vagy neki a világ!!
Te vagy az én cimborám!
Bár nem járok/jártam egyetemre, én is jól tudok angolul, és engem is lenéztek miatta.
Mikor középiskolába jártam, akkor jelent meg a Harry Potter utolsó két része, angolul olvastam a suliban, és sorra jöttek kérdezni, hogy: "Úristen, te érted ezt??" (Ilyenkor kedvem lett volna, hogy visszaszóljak, hogy nem, csak tetetem.) Ja, és persze mindenkinek be volt jelölve az iwiw-en, hogy tudnak angolul, de mindig lehurrogtak angolon, hogy jaj, de gyorsan olvasom fel a szöveget.
De engem meg sznobnak kiálltottak ki, mert nem szerettem szinkronos filmet moziban nézni.
Ez van. Nem fogok mások kedvéért nem önmagam lenni.
23/L
félreértettétek,
1. én nem cigányoztam senkit, egyébként nyugodt szívvel állíthatom, hogy nem is vagyok egy előítéletes ember, szoktam barátkozni romákkal is, sőt egyik legjobb barátom is az volt, ahogy melegekkel, transzvesztitákkal stb sincs semmi bajom
2. az a helyzet, hogy nekem még ilyen rosszindulatú osztályom / csoportom nekem nem volt, empátia 0, pl van egy srác aki mögöttem ül, na ő pl hangosan szokott büfögni, és mások szerencsétlenségein, bajain is nevet stb. inkább nem részletezem, de én direkt kerülöm a konfliktusokat, nem is beszélek senkivel, mert elég érzékeny típus vagyok, megvan a magam baja, és így pláne nincs kedvem foglalkozni velük, és kész.
A cigányt azért tettem szóvá mert hidd el hogy mondott ő rólam épp elég rosszat, sőt egyszer mert hiányoztam óráról, mikor előadást kellett volna tartanom, még meg is aláztak,vele az élen, nem részletezném de sértegettek a külsőm miatt,h kövér vagyok, pedig én sosem mondtam rájuk rosszat, főleg nem előttük :'(
nem igazán barátkozok senkivel
Mit vársz hogy fogadjon be a csoport ha te nem nyilsz meg feléjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!