Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit jelent az, hogy: Nőnek...

Mit jelent az, hogy: Nőnek maradni?

Figyelt kérdés
2010. okt. 20. 00:31
 1/8 anonim ***** válasza:

ahogy átestek a nők a ló másik oldalára az egyenjogúságuk (egyébként teljesen jogos) kiharcolása után, elkezdtek egyesek maszkulinná válni.

van aki csak jéghideg üzletasszony lett, nyilván az üzleti sikerekhez az kell, de megszűnt nőies lenni.

ami még durvább, nők traktort, repülőt, kamiont, tankot vezetnek, hegesztenek, géppisztollyal hadonásznak, rendellenes izmokat növesztenek, hogy megmutassák, ők is tudnak. ez szerencsére ritka, de ők már teljes mértékben megszűntek nőnek lenni.

2010. okt. 20. 00:44
 2/8 A kérdező kommentje:
a repülővezetővel mi a gond? ahhoz nem kellenek nagy izmok.
2010. okt. 20. 00:56
 3/8 A kérdező kommentje:
a jéghideg férfiakat se szeretem. nem is érzem férfias tulajdonságnak.
2010. okt. 20. 00:57
 4/8 anonim ***** válasza:

én sem.

egyébként a repülőnél a vezetésen, a kapitánykodáson van a hangsúly, nem is az izmon. hajón úgy tudom még nem lehet a kapitány nő, valószínűleg mert még nem sikerült szakállt növeszteniük.

2010. okt. 20. 01:02
 5/8 A kérdező kommentje:
A kapitánykodással mi a baj?
2010. okt. 20. 01:07
 6/8 anonim ***** válasza:
semmi, csak röhejes ha egy nő csinálja. szakmailag lehet épp annyira jó, esetenként akár jobb is, de mivel kemény kézzel megszűnt nőnek lenni, férfinak meg hülyén néz ki, valami furcsa hibridként végzi a dolgát.
2010. okt. 20. 01:22
 7/8 A kérdező kommentje:

sztem abban semmi röhejes nincs.

a partneréhez legyen gyengéd, ne a munkatársaihoz.

nem kell parasztnak lenni ahhoz, hogy valaki jó vezető legyen.

2010. okt. 20. 01:56
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
szerintem abban nincs semmi röhejes ha egy nő keménykezű a munkájában. ha az van megkövetelve. a határozott fellépés, keménykezűség nem a férfiak privilégiuma. ha nőies a megjelenése, a gesztusai, és amikor nem hivatalból hanem privátban beszélget a munkatársaival akkor a beszédmodora is egész nőies, akkor egyáltalán nem szűnt meg nőnek lenni. lehet így is épp olyan nőies mint egy virágáruslány.
2010. okt. 20. 04:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!