Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit kezdjek magammal, nemtudok...

Mit kezdjek magammal, nemtudok tanulni? = (

Figyelt kérdés
már kb 2 éve szinte nemtanulok semmit a suliban, mindig épp h átmentem mindenből. idén érettségizek és nagyon levagyok maradva. én tanulnék, de nem megy bele semmi a fejembe. egyszerüen ami nem édekel vagy nincs kedvem hozzá azzal nem is tudok foglalkozni. akár h szeretném nem tud lekötni az iskola, a tanulás. :\
2010. okt. 19. 14:37
 1/3 anonim ***** válasza:

Nyugi, én 12 évig nem tanultam semmit, mégis leéretségiztem. Az már máskérdés h milyen eredménnyel :D

19/F

2010. okt. 19. 14:49
 2/3 anonim ***** válasza:

előző! XD

ez fájt.

Egyszer ülj le a pici fenekedre, és tanulj! "Csücss, és k.uss!" Jobbat nem lehet. Néha meg kell fegyelmezned magad! Hidd el, voltak már szörnyebb dolgok is az életedben amit átt kellett élned! Ezt látatlanba mondom...

2010. okt. 19. 19:36
 3/3 anonim ***** válasza:
Én sem szeretek tanulni, de ha leülök, tanulok, megcsinálom a háziaimat, tökre felszabadultnak és nyugodtnak érzem magam és rájövök, hogy nem is olyan rossz... :D
2010. okt. 21. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!