A legjobb barátom öngyilkos lett, mit kezdjek ezzel?
Tehát, a legjobb barátom 17 éve ismerem, együtt nőttünk fel a múlt hónapban öngyilkos lett. Azóta vele álmodom, minden reggel ő az első gondolatom. Nagyon nehéz időszakban vagyok, édesanyám elárult majdnem hontalan lettem.
És erre még aki a legjobban ismert ezen a világon eltűnt..
24F
Egynek megmentettem szószoros értelemben az életét. Büszke is vagyok erre, de ez alapvető emberi viselkedés volt.
Viszont én farcoltam magam, egyszer csak egy megcsúszás miatt nem lettem öngyilkos (másztam fel a villanypóznára), de senki nem segített rajtam. Szerető családom se volt.
19 évesen csak a hobbim tart életben.
Amúgy bárkin lehet segíteni. Egy hosszú beszélgetés, közös programok, együtt élvezni az életet sokat segítene.. de neked fontosabb az, hogy most itt síránkozzál, gyászolj, pedig te ugyanúgy segíthettél volna rajta. Nem segítettél rajta, leszartad. Ha fontos lett volna neked, segítettél volna neki. Szóval ne sajnaltasd magad, ő sokkal többet szenvedett mint te, csak keresed az indokot, hogy rinyálhass. Szánalmas.
Bocsánat a kemény nyelvezetért, de ez így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!