Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Öregnek érzed magad?

Öregnek érzed magad?

Figyelt kérdés

Ha igen, mióta és miért érzed ezt? pl. sok munka, család, gyereknevelés, kevés alvás miatt vagy csak egyszerűen nem vagy most jó passzban?

Kort is írj légyszi

2010. okt. 17. 23:20
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
90%

Nem, sőt nagyonis fiatalnak.

De két éve, amikor már néhány hónapja együtt éltem a párommal és elmerültem a házimunkában és hasonló dolgokban, hirtelen igenis öregnek éreztem magam.

22N

2010. okt. 17. 23:27
 2/30 anonim ***** válasza:
96%
25 éves lány vagyok, de 50-nek érzem magam. Alapból ez a "lányság" zavar, senkim sincs, képtelen vagyok találni, és mostmár belefáradtam. Tavaly ilyenkor is elment az akkori szerelmem, és tegnap is elment a mostani szerelmem. Már félek az ősztől, mert a szakítások időszaka számomra. Jönnek az ünnepek, az sincs, akihez szóljak. A kislányok pár napja csókolommal köszönnek, a velem egykorúak meg jónapottal. Láthatóan beleöregedtem és összetörtem. Elfáradtam.
2010. okt. 17. 23:28
 3/30 anonim ***** válasza:
én 22 éves korom óta, amióta az egyetemi bulikban megjelentek a helyes 18 éves fiatal srácok és már túl öreg voltam hozzájuk:) most 24 vagyok:)
2010. okt. 17. 23:28
 4/30 anonim ***** válasza:
Hát én inkább attól érzem öregnek magam, hogy egy csomó (kb. mindenki akit ismerek) korombelinél jóval értelmesebb vagyok. A kevés alvás ugyan igaz rám, de az semmilyen hatással nincs rám, az ilyesmit (fájdalom, fáradtság, stb) szerencsére általában figyelmen kívül tudom hagyni. 19L
2010. okt. 17. 23:29
 5/30 anonim ***** válasza:
19 vagyok és én is a bulik miatt érzem öregnek magam.Ezek a mai 17 évesek(L):D
2010. okt. 17. 23:30
 6/30 anonim ***** válasza:
98%
Nagyon jó passzban vagyok, nagyjából mióta nyugdíjas lettem. 66/N Most teljesedik ki az életem. Mindent tehetek, amit szeretnék. Járok egy keleti mozgásművészetre, vettem magamnak egy furulyát, elég szépen tudok rajta játszani, és egy harmóniumot kaptam a lányomtól, azon is nagyon szeretek gyakorolni. A férjemmel gyakran kerékpározunk, de én külön is elmegyek egy -egy fél óra futásra reggelente. Írok verseket, prózákat, válaszolok a gyakori kérdésekre, meditációra járok, ott vannak a legjobb barátaim, zenéket hallgatok a you tube-on, rengeteg dolog érdekel, filozófia, szellemi világ, a lélek és környéke, Istenben feltétlenül hiszek és az örök életben, reinkarnációval együtt, ezért nem zavar sem a meghalás egyre közelebbi lehetősége, olvasok mindenfélét, családtagjaimmal jóban vagyok... szóval a lehető legjobb minden. Anyagiakról .. hát.. ne sok a nyugdíj, de a szükséges dolgok mndig megadódnak. Szépség: Na jó, az arcom ráncos, de igyekszem, hogy kedvező benyomást keltsek, amúgy meg nem kell vadásznom, hogy megkívánjon valaki. Felszabadultam a konyhatündér szerepe alól, vegetáriánus vagyok, nem híztam el, és nem töröm pogácsarecepteken a fejemet.
2010. okt. 17. 23:32
 7/30 anonim válasza:
90%
Most épp egyáltalán nem, de kb. 2 és fél hete államvizsgáztam, na akkor (előtte és utána is pár nappal) nagyon öregnek éreztem magam, ez biztos a vizsgahelyzet miatt volt, úgy pár nappal később már kezdtem élvezni, hogy végre megvan a diplomám, és most már kezdek kikerülni az időzavarból, bár még mindig nem aludtam ki magam igazán, de akkor...
2010. okt. 17. 23:43
 8/30 anonim válasza:
23:43 vagyok, lemaradt, pár hét múlva 26 leszek.
2010. okt. 17. 23:45
 9/30 anonim ***** válasza:
90%

Lány vagyok,most töltöttem a 20-at de én igen öregnek érzem magam a koromhoz képest =(.

Egyszerüen semmi olyasmihez nincs kedvem évek óta amihez a korombelieknek van.Nincs kedvem bulizni,barátnőzni,eljákálni ide-oda,pletyizni stb.

Legszivesebben otthon vagyok és olvasok,vagy a barátommal vagyok a szabadidőmbe.Ha néha nagyritkán kimozdulok,akkor is alig várom,hogy vége legyen.

Csak sokszor úgy érzem egy csomó klassz dologból kimaradok.Meg folyton azon gondolkozom ,hogy bácsak már telne az idő,idősebb lennék,és lenne már végre kisbabám.Szóval igazából ki se élvezem a fiatalkoromat,meg egyszerüen túl komolyan veszem az életet,meg magamat.

Egyb. az benne a pláne,hogy kinézetre 16nak néznek ki max...na de lelkileg :S

2010. okt. 17. 23:54
 10/30 anonim ***** válasza:

Hát ez egy jó kérdés. Egyre inkább azt érzem, hogy végleg kinőttem a tiniségből meg a huszonéves időszak első feléből, amikor minden a bulizásról meg az ökörködésből áll. Mindennél többre becsülöm, ha az imádott barátommal lehetek, sétálgatunk, együtt kajálunk vagy filmet nézünk, elutazunk valahova... stb. Bulizni is járok néha, mert hívnak és sértődés lesz, ha nem megyek, de ki nem állhatom. Sokat gondolkozom azon, mi lesz 10 év múlva, már a gyerekvállaláson gondolkodom, nem a jövőheti bebaszáson. Azt hiszem, felnőttem.

24 N

2010. okt. 18. 00:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!