30 évesen dadogok, hol tudnék így elhelyezkedni, ahol ez nem zavaró?
Figyelt kérdés
Időnként rosszabb a helyzet, amikor nagyon durván előjön, néha jobb és alig hallható.
Sajnos kiskorom óta velem van, de még mindig nem tudtam megbarátkozni vele. Félek emberek előtt beszélni, sokszor a boltban se merek megszólalni, mert félek, hogy előjön a dadogás és leblokkolok.
Egyetemi végzettségem van gazdasági vonalon, telefonálni se szeretek sajnos, mert akkor is előjön.
Irodai munkát végeztem már, de nem éreztem komfortosnak.
A férjem szeret így ahogy vagyok, de engem rettentően zavar a dadogás.
2023. szept. 12. 09:38
1/2 anonim válasza:
Szoftverfejesztés, ott többnyire nem kell az ügyféllel beszélni és a belső kommunikáció is chaten megy.
2/2 anonim válasza:
Szerintem fejleszd magad, a dadogás javítható! Ebben szenvedett Őze Lajos és Őze áron is! Gondolnád róluk? Van erre terápia! Próbálj meg minden nap 30 percet hangosan felolvasni! Vedd fel az elején milyen vagy, majd egy hónap múlva ismét. Szerintem lesz változás. Kérheted szakember segítségét is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!