Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mennyire zavaró, ha egy...

Mennyire zavaró, ha egy fiúnak nagy az orra?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok, barna haj,viszonylag rendben vagyok, de az orrom nagyon nagy. Úgy kell érteni, hogy széles. Mennyire zavarja ez a lányokat?

2020. aug. 3. 08:30
 1/4 anonim válasza:
72%
Semennyire. főleg, ha jó a humorod. Ha meg tudod nevettetni őket, nyert ügyed van.
2020. aug. 3. 13:57
 2/4 anonim ***** válasza:
Akinek például sasorra van, az kifejezetten az arisztokráciára volt jellemző.De neked széles van, nincs valamilyen afrikai beütés a családban? Mást nem tehetsz, mint nem törődsz vele. Jobb, mintha hosszú egyenes lenne.
2020. aug. 4. 09:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nem gond természetesen kell viselkedni jó humorúnak és aranyosnak akkor minden rendben lesz. Ez nem csak szöveg az én férjemnek is nagy az orra.
2020. aug. 5. 11:24
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem az orra a lényeg, ha lehet vele mély témákról beszélni, imádni fogom még az orrát is. :)
2020. aug. 6. 01:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!