Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lányok, szerintetek zavaró,...

Lányok, szerintetek zavaró, ha egy fiúnak szőr van "ott"?

Figyelt kérdés
20-22 éves csajok, titeket zavar, ha egy srácnak van szőr "ott", mégha kicsi is az is zavaró? Kíváncsi lennék olyanokra is, akik eddig még nem voltak fiúval és olyanokra is, akiknek van barátjuk. Én nem tudom eldönteni, kinek mi felel meg.

2017. aug. 1. 09:43
 1/6 anonim ***** válasza:

Az en barátomnak odalent teljesen szőrös es egyaltalan nem zavar :)

21/L

2017. aug. 1. 09:46
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem zavar, természetes.

Na meg ha szeretek valakit, akkor nem foglalkozom ilyen apróságokkal.

2017. aug. 1. 10:27
 3/6 anonim ***** válasza:
A nők lábszőre is természetes.
2017. aug. 1. 18:15
 4/6 anonim ***** válasza:
Engem az zavar, ha egy férfin nincs szőr. Például, ha csupasz a mellkasa. Nekem az tetszik, ha egy fiúnak szőrös a mellkasa, a lábszára, az alkarja is, persze itt nem túlzottan. Ott meg a legtermészetesebb, hogy van szőr.
2017. aug. 2. 10:09
 5/6 anonim ***** válasza:
Engem zavar
2017. aug. 2. 17:36
 6/6 anonim ***** válasza:
engem csak azért zavar mindenféle szőrzet magamon is, mert ilyenkor nyáron eléggé rátesz a befülledésre, és az azért nem orgonaillatú... de ezt majd a barátnőd eldönti szerintem, meg te, hogy neked kell-e a macera ezzel :D
2017. aug. 11. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!