Mi ez a dolog nálam?
Úgy vettem észre magamon mintha az elmémmel képes lennék olyan dolgokra amire mások nem vagy csak nem tudok róla vagy nem ismerek olyan személyt. Mintha képes lennék arra , hogy megváltoztassak dolgokat , helyzeteket vagy akár egy tekintéssel valaki , valamit. Csak annyi , hogy mintha kicsit nehezen venném észre ezt a fajta tulajdonságomat mivel kissé bizonytalan lennék viszont azt észre vettem magam körül ahol élek meg ahol dolgozok mintha valahol tudatalatt vagy valamilyen módon dolgoztam vagyis valamit csináltam, mert azt viszont észre vettem , hogy mintha miattam körülöttem változtak a dolgok.
Mintha képes lennék arra , hogy a múlt által tanult dolgokból javitsak magamon vagy magam körül az embereknek vagy az emberek életébe.
Mi ez bennem és hogyan lehetne felerősíteni ?
Ha nem írod ki, hogy a kérdező vagy, nem is gondoltuk volna! Köszi!
Bár kezdem azt hinni, hogy egy troll vagy, szóval le is állok a követéssel. Ebből nem lesz értelmes kérdéskiegészítés.
Nekem is írt, ráadásul két üzenetben szóról szóra ismételve. :D Engem se érdekel, csak az, hogy más is szóról szóra ugyanezt az üzenetet kapta, vagyis ctrl+c, ctrl+v vitéz akcióját tapasztalhattuk-e :D.
Egyébként a légy szíves - külön kell írni.
"Hali
Légyszives akkor itt fejtse ki nekem bővebben , hogy most mégis mit írjak le konkrétabban?
Egyébként meg megjegyezném azt is, hogy azoknak írok privát üzenetet akiknél látom az értelmes, következetes válaszokat és valóban segítenek abban , hogy megértsek magamat és azt a változást vagy változásokat vagy átélt tapasztalatokat amiket"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!