Mi ez a dolog nálam?
Úgy vettem észre magamon mintha az elmémmel képes lennék olyan dolgokra amire mások nem vagy csak nem tudok róla vagy nem ismerek olyan személyt. Mintha képes lennék arra , hogy megváltoztassak dolgokat , helyzeteket vagy akár egy tekintéssel valaki , valamit. Csak annyi , hogy mintha kicsit nehezen venném észre ezt a fajta tulajdonságomat mivel kissé bizonytalan lennék viszont azt észre vettem magam körül ahol élek meg ahol dolgozok mintha valahol tudatalatt vagy valamilyen módon dolgoztam vagyis valamit csináltam, mert azt viszont észre vettem , hogy mintha miattam körülöttem változtak a dolgok.
Mintha képes lennék arra , hogy a múlt által tanult dolgokból javitsak magamon vagy magam körül az embereknek vagy az emberek életébe.
Mi ez bennem és hogyan lehetne felerősíteni ?
Megerősítési torzítás lehet, valóságalapja nincs. Belemagyarázod egyes helyzetekbe a szerepedet, amik akkor is megtörténtek volna, ha te nem vagy tényező benne. Ha viszont a konkrét tetteid eredményéről van szó, akkor nincs természetfeletti hatás.
Szuper és természetfeletti képességek csak a filmekben vannak. Ha valamilyen kísérletben kellene tesztelni, nem produkálnál semmilyen eredményt.
Hát erős zagyvaságot olvashattam reggel.
Esetleg írd le megint, hogy mire vagy kiváncsi, és ne zagyválj, ne ködösíts, hanem konkrétumokat fogalmazz meg. Már ha látod értelmét, és valóban érdemi válaszokra vagy kíváncsi.
Jelenleg csak önámításon alapuló felsőbbrendűségi érzésnek tűnik a dolog, amivel valami komplexust próbálsz ellensúlyozni.
Óvodáskoromban nekem is volt ilyenem: elnyomtak, nekem meg az volt a visszatérő álmom, hogy tudok lebegni, repülni, és elérhetetlen vagyok. :D
Pszichológust, koncentráló gyakorlatokat és fogalmazás gyakorlását ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!