Mi ez a dolog nálam?

Figyelt kérdés

Úgy vettem észre magamon mintha az elmémmel képes lennék olyan dolgokra amire mások nem vagy csak nem tudok róla vagy nem ismerek olyan személyt. Mintha képes lennék arra , hogy megváltoztassak dolgokat , helyzeteket vagy akár egy tekintéssel valaki , valamit. Csak annyi , hogy mintha kicsit nehezen venném észre ezt a fajta tulajdonságomat mivel kissé bizonytalan lennék viszont azt észre vettem magam körül ahol élek meg ahol dolgozok mintha valahol tudatalatt vagy valamilyen módon dolgoztam vagyis valamit csináltam, mert azt viszont észre vettem , hogy mintha miattam körülöttem változtak a dolgok.

Mintha képes lennék arra , hogy a múlt által tanult dolgokból javitsak magamon vagy magam körül az embereknek vagy az emberek életébe.

Mi ez bennem és hogyan lehetne felerősíteni ?

2023. szept. 8. 23:00
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
74%
elmebaj
2023. szept. 8. 23:06
 2/17 anonim ***** válasza:
86%
Csak egy kérdésre válaszolj. A poa volt sok, vagy a fű?
2023. szept. 8. 23:11
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Megerősítési torzítás lehet, valóságalapja nincs. Belemagyarázod egyes helyzetekbe a szerepedet, amik akkor is megtörténtek volna, ha te nem vagy tényező benne. Ha viszont a konkrét tetteid eredményéről van szó, akkor nincs természetfeletti hatás.

Szuper és természetfeletti képességek csak a filmekben vannak. Ha valamilyen kísérletben kellene tesztelni, nem produkálnál semmilyen eredményt.

2023. szept. 8. 23:12
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Hát erős zagyvaságot olvashattam reggel.

Esetleg írd le megint, hogy mire vagy kiváncsi, és ne zagyválj, ne ködösíts, hanem konkrétumokat fogalmazz meg. Már ha látod értelmét, és valóban érdemi válaszokra vagy kíváncsi.

Jelenleg csak önámításon alapuló felsőbbrendűségi érzésnek tűnik a dolog, amivel valami komplexust próbálsz ellensúlyozni.

Óvodáskoromban nekem is volt ilyenem: elnyomtak, nekem meg az volt a visszatérő álmom, hogy tudok lebegni, repülni, és elérhetetlen vagyok. :D

Pszichológust, koncentráló gyakorlatokat és fogalmazás gyakorlását ajánlom.

2023. szept. 9. 06:54
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Három példát le tudnál írni, hogy mit változtattál meg, és miből gondolod, hogy szereped volt benne?
2023. szept. 9. 07:59
 6/17 anonim ***** válasza:
67%
#5 hogy kiírt itt egy kérdést, és néhányan válaszoltak rá. Ez már valami. Igaz, erre sokan képesek. :D
2023. szept. 9. 08:08
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Ezt hívják módosult tudatállapotnak, vagy az ezek sorozatos ismételgetéséből következő téveszmének. Ne szívj több patkánymérges cigit, sem pedig öngyújtógázt vagy nitrohígítót. Szipuáá:D
2023. szept. 9. 10:26
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Inkább a világos, egyértelmű fogalmazás képességét tanulnád meg...
2023. szept. 9. 13:49
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Ne utólag nézzed, hogy egy adott eseménybe mit tudsz belemagyarázni, hanem előre határozd el, hogy mi az a plusz, amit most megvalósítasz.
2023. szept. 9. 16:23
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Szcientológus vagy kérdező? :D Azok ilyen felsőbbrendúségi tévképzetes idióták, hogy őőőőők képesek mindenre "hatni", amitől a nagy Minden megváltozik. Csak ők erre rengeteg pénzt raknak bele, és többnyire rengeteg ingyenmunkát. :D
2023. szept. 10. 09:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!