Rossz dolog az introvertáltság?
Nem tudom hányan vannak még ugyanolyan állapotban mint én. Nem szeretek bulikba járni se nagy tömegekkel érintkezni. Egyátalán nem vagyok népszerű, de ki szeretnék tűnni a tömegből a tehetségeimmel. Alig vannak barátaim de úgy érzem velük sem megfelelően rendes a kapcsolatom. Rosszul érzem magam ha nem hívnak sehova, de ha mégis hívnak akkor pedig nincs kedvem menni. Csak azért várom már a sulikezdést, hogy ne kelljen egész nap itthon ülljek. Magányos vagyok, nagyon szeretnék barátnőt is már, de nem érzem elég érettnek magam hozzá.
Nem vagyok depressziós. Szimplán introvertált és önbizalomhiányos.
Mi a véleményetek? Más is jár ilyen cipőben?
Szia!
Nem vagyok introvertált ember, de el tudom képzelni, hogy milyen lehet introvertáltnak lenni, milyen egy introvertált embernek a hétköznapi élete...
Szerintem az ember nem "születik" introvertáltnak, hiszen ez nem egy genetikai dolog, szóval ha van az embernek elég akarata, akkor tud ezen változtatni.
Amúgy én se vagyok az a típus, aki szívesen eljár bulizni stb..nem mondanám magamról, hogy egy átlagos ember vagyok, csak általában azt, amit a tömeg csinál én nagy ívben elkerülöm. De szerencsére jól kijövök az embertársaimmal! :) Csak ugye egyszerűen megválogatom, hogy kivel barátkozzak és kivel nem! :D
Amúgy ha már azt írtad, hogy magányosnak érzed magad meg kevés barátod van... ha szeretnéd nyugodtan rámírhatsz, én szívesen barátkoznék (nekem se ártana egy pár új barát xD) - talán szimpatikusnak találnánk egymást!:)
18/f
18 évesen én is azt hittem, majd megváltozom. Nem, alapjában nem tudtam változni, az introvertáltság mélyen megmaradt évtizedek után is, legfeljebb kicsivel jobb a helyzet.
Hogy születik vagy nem születik intrónak, mindegy, attól, hogy valami nem genetikai, még nem jelenti, azt, hogy megváltoztatható.
Én nem gondolnám hogy rossz dolog lenne. Bármit amit akarok megtudom csinálni magamnak és nem korlátoz senki.
Egyedül lakom egy házban, akkor takarítok amikor akarok, akkor vásárolok amikor akarok.
És azt vásárolok amit akarok. Egyedül annyi hátránya van hogy 1 tárcából kell gazdálkodjak.
A munka az egyetlen kötelező dolog az életemben.
Azon kívül azt teszek amit akarok.
A párkapcsolati részt meg teljese felesleges felhozni mert nem kívánok ezzel foglalkozni.
De van egy kutyám meg pár barátom.
Egyébként már több aranyásó is megpróbált levadászni.
Köszönöm, de nem szeretnék csóró és idegbeteg lenni mint a munkatársaim.
Egyébként meg van Svájcban lakó barátom is.
Svájcból sok helyre el lehet jutni és van közvetlen vonatjárat is a Keleti PU-bol.
Egyébként meg 3 napja vettem egy Xperia 10 V-t és áprilisban megyek Zürich-böl Milánó-ba.
Hát mindenki maga dönt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!