Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy lehet az, hogy a nők...

Tubka kérdése:

Hogy lehet az, hogy a nők jobban birjàk a meleget mègis a ferfiak dolgoznak a gyilkos hősègben? Hogy lehet az hogy a nők immunrendszere a jobb mègis fèrfiak dolgoznak egeszsegkarositó körülmények közt?

Figyelt kérdés

#Nők az erősebbek?
2023. aug. 27. 12:08
 1/9 anonim ***** válasza:
94%
A természet is feminista
2023. aug. 27. 12:18
 2/9 A kérdező kommentje:
Valami èrtelmes vàlasz èrdekelne!:)
2023. aug. 27. 12:22
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy milyen nemű vagy, de alapból úgy gondolom, hogy a nőknek nem való a kemény munka főleg a hőségben. És ezt nem csak én gondolom így, ez egyfajta evolúciós hagyomány. Tehát elméletileg hiába bírják jobban, a fizikai munka bizony férfidolog.
2023. aug. 27. 12:35
 4/9 anonim válasza:
34%
Ki mondott ilyet, hogy jobban bírják a meleget és jobb az immunrendszerük? Tapasztalataim alapján ez kicsit sem valóságos..
2023. aug. 27. 13:11
 5/9 A kérdező kommentje:
Az szerintem nem járja, hogy azt hangoztatják mindenhol, hogy milyen erősek a nők, majd mindenhol ahol az egészséget és az élethosszat veszélyezteti egy tevékenység azt férfiak végzik. Làsd mèg nyugdíj korhatàr, vàllàs utàn ki marad egyedül kisemizve sokszor. Ideje lenne a törődèst mindkét nemnek biztosítani.
2023. aug. 27. 14:50
 6/9 anonim ***** válasza:
65%

Mi a baj kérdező? Megcsalt az asszony? Én ugyan soha nem várnék el nőtől férfias dolgokat. "Légy, ami lennél: férfi.

A fű kinő utánad"

2023. aug. 27. 15:02
 7/9 A kérdező kommentje:
23 ève boldog házasságban èlek, de làtom a férfi társaim mit èlnek àt. A here ferfiakat , akiket a nők férfinak hívnak sokszor férfinak azokat.Pont az önimàdó semmire kellőeket. A valódi apàkat meg igaz ferfiakat meg jól beàlldozzàk. Ezek utàn hogy maradjunk hősiesek ès udvariasak? Ez a vègèn a nőket is elmagànyositja.
2023. aug. 27. 15:26
 8/9 anonim ***** válasza:
Ki áldozza be és hogyan a szerinted valódi férfiakat?
2023. aug. 27. 15:44
 9/9 anonim ***** válasza:
Egy nő lehet tökös és talpraesett miközbe a férfitől ez elvárt és természetes, de egy férfi ha gyenge mindjárt szégyen, hitvány, nyámnyila kivetnivaló.
2023. aug. 27. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!