Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tudok tenni a gyilkos...

Mit tudok tenni a gyilkos hajlam ellen?

Figyelt kérdés
2020. jún. 17. 18:19
 1/5 Kornikus00 ***** válasza:
32%
Olvass bibliát, olvassa pokolról, garantálom ha olvasgadsz ilyenekről elmegy a kedved tőle. Félre értés ne essék, nem vagyok vallásos, csupán csak tanács, hisz ezért írtad ki a kérdést. Ez a legjobb módszer amit tehetsz az öngyilkosdág hajlam ellen.
2020. jún. 17. 21:00
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Egyrészt nem tudsz írni tisztelt második válaszoló. Másodszor hol írja, hogy magát akarja megölni.
2020. jún. 17. 23:27
 3/5 anonim ***** válasza:
Talán kifejthetnéd miről van szó. Illetve kezdhetnéd azzal hogy hány éves vagy és hogy fiú-e vagy lány...
2020. jún. 18. 01:18
 4/5 A kérdező kommentje:

Nos 18 éves fiú vagyok

Kis koromban sok bántalmazás ért mint iskolában mint otthon

Az utóbbi 1 évben próbáltam az edzésbe menekülni de rájöttem hogy még rosszabb

Nem érzem azt hogy ölni jó lenne, tudom hogy rossz de állandóan csak ez jár a fejemben állandóan ezen gondolkodok de nem tudom miért

Elég gyakran nem tudok aludni emiatt

Barátnőt sem akarok ez miatt mert ha begurulok egy vadállat lesz belőlem

Nem akarok pszichológushoz menni mert errefelé nem eljár a szájuk

Egyébként nem is vagyok vallásos

2020. jún. 18. 08:54
 5/5 anonim ***** válasza:

"Nem érzem azt hogy ölni jó lenne" Akkor mégis mi a baj? Attól félsz hogy akaratlanul fogsz bántani valakit? Most hol élsz és kivel?

A pszichológust is köti az orvosi titoktartás és azt eléggé komolyan szokták venni. Senkinek nek mondhatnak el rólad semmit sem... Ha valóban azt érzed hogy lelki sebeid vannak akkor mielőbb keress fel egyet!

2020. jún. 20. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!